כללי אקשן

• הוסף לסימניות
לא הבנתי משהו בנוגע לאקשן וגיגלתי קצת
מה עוזר אם אני מוריד אקשן אחר בזמן שלי יש תמונה אחרת מאותו תמונה שההוא בנה על זה אקשן? ואם אני רוצה לעשות הדמיה למשהו מה יעזור האקשן שההוא בנה לאיזשהו ספר

בתקווה להבנה

אגב שיטוט מצאתי כמות של אקשנים חינמים להורדה והרי הם לפניכם (אין לי אחריות לא על התוכן ולא על הזכיות)

קבצים מצורפים

• Photoshop_Postwork_Actions_by_manicho.zip
    KB 43 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אקשן הוא רצף של פעולות מוקלטות.
דהיינו, אם כדי להגיע לאפקט של אש, יש צורך ב־10 שלבים של פילטרים, אז בתוך האקשן מוקלט 10 פעולות אלו, וכאשר אתה מפעיל את האקשן, הוא מריץ את השלבים האלו אחד אחרי השני, עד שהוא מגיע לתוצאה הראויה.
כדי לעשות, לשם דוגמה, אפקט תלת מימד של ספר, (נניח בלי טקסט לשדרה), ויש לך את השער לפניך, יש צורך לגזור ס"מ או יותר מצד ימין של השער, לשנות את זוית השער כשצד הימין כלפי מטה, את השדרה עם זוית כלפי מעלה, למלאות את 'החלק הפנימי' עם מילוי שנראה כמו דפים, להוסיף צבע כהה יותר ברקע ל'גב' הספר ולהוציא אותו טיפה החוצה לצד שמאל, כמה מ"מ מצד ימין של השער יש להכהות שורה מלמעלה ללמטה, ולהבהיר לידו עוד שורה, כדי לתת אפקט של ביג, להוסיף צל לספר ועוד.
כל אלו, הם פעולות ממוחשבות, שאפשר להקליט אותם ולחסוך הרבה זמן בפעם הבא שתרצה לחזור על אותם פעולות.
אפשר גם לבחור חלק מהאקשן ולהגדיר אותו כ'ניתן לשינוי'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה