כללי אקשנים בעברית

• פותח הנושא free
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני כרגע על מחשב עם פוטושופ בעברית, וצריכה דחוף להשתמש באקשנים לחוברות.
יש למישהו אולי אקשנים שעובדים על עברית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י free;821632:
אני כרגע על מחשב עם פוטושופ בעברית, וצריכה דחוף להשתמש באקשנים לחוברות.
יש למישהו אולי אקשנים שעובדים על עברית?

אפשר להשתמש באקשנים שעובדים על חוברות אנגלית.
פשוט להפוך את התמונה אופקי לפני הפעל האקשן, ואח"כ לאחר הסיום להפוך את ההדמיה שוב אופקי, וזהו.
קשה?

• הוסף לסימניות
האקשנים עובדים גם בפוטושופ בעברית

• הוסף לסימניות
הוא נעצר באמצע התהליך ואומר לי "לא נמצאה שכבת layer 1" כי שם השכבות הוא בעברית. הובנתי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י free;821663:
הוא נעצר באמצע התהליך ואומר לי "לא נמצאה שכבת layer 1" כי שם השכבות הוא בעברית. הובנתי?

ואם אתה לוחץ המשך?

• הוסף לסימניות
התהליך נתקע, לא יוצא משהו הגיוני.

• הוסף לסימניות
לא יעזור. תשנה את שם השכבות.

• הוסף לסימניות
תשלח לי את הקובץ של החוברת, ואני יעשה לך את זה
נא לציין סוג הדמיה רצוי

• הוסף לסימניות
תודה על הרצון הטוב.
הכנתי בזמן הזה כבר לבד... עם העיוות והעיקום... (עוד מעט אני שוכחת את השמות באנגלית)
אבל באמת תודה רבה רבה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י free;821670:
תודה על הרצון הטוב.
הכנתי בזמן הזה כבר לבד... עם העיוות והעיקום... (עוד מעט אני שוכחת את השמות באנגלית)
אבל באמת תודה רבה רבה!!!

אבל למה לעבוד קשה?? :):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה