כללי אקשנים להדמיות

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד אם משהו יוכל להעלות כאן או להפנות אותי לאתר שיש לו אקשנים להדמיות

• הוסף לסימניות
הדמיות לפולדרים, חוברות, ספרים, פליירים,קופסאות וכו'

• הוסף לסימניות
בבקשה
קובץ של אקשנים, כל אחד להדמיה שונה של ספר/חוברת/CD

קבצים מצורפים

• הדמיה לספרים.rar
    KB 129.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
חוץ מהדמיות הלל יש למשהו הדמיות נוספות של פולדרים שקיות אריזות פליירים וכד'
זה דחוף לי מאוד

• הוסף לסימניות
אתם יכול להעלות לכאן.
אני נתיבית והאתרים האלו סגורים לי.
תודה.

• הוסף לסימניות
יש משהו מסוייים?
לבינתיים מעלה לדוגמא

קבצים מצורפים

• CD_Label_5inch.zip
    KB 94.4 · צפיות: 11
  • FldU_9x12_3R.zip
    KB 83.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אולי בכל אופן משהו יכול להעלות לכאן אקשנים נוספים של
פליירים, שקיות אריזות פולדרים וכו'

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש, (בתקוה שתסתדרי איתו) היה בעבר הרבה אקשנים, נראה לי שגם למה שאת מבקשת

• הוסף לסימניות
זה הענין, שאני לא מסתדרת עם החיפוש ואני חושבת שגם הורידו את כל החומר המצורף הישן.
אולי משהו יוכל להעלות שוב.
אני מתכוונת להכשינים של הדמיות הפחות סטנדרטיות (של דיסק ספר וכו' כבר העלו לכאן)

• הוסף לסימניות
לייצר לבד.
בכל מקרה פולדרים בחו"ל זה גודל שונה מבארץ, וההדמיה תצא מעוותת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה