אשמח אם יש למישהו אקשנים לניירת, או אם יש קישור לאתר שאפשר להוריד בחינם ונפתח טוב בנטפרי. תודה רבה
ע עיצוביישן משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי • 15/8/17 הוסף לסימניות #1 אשמח אם יש למישהו אקשנים לניירת, או אם יש קישור לאתר שאפשר להוריד בחינם ונפתח טוב בנטפרי. תודה רבה
ק קוביהונגרית משתמש מקצוען עיצוב גרפי 18/8/17 הוסף לסימניות #2 אתר פריפיק: http://www.freepik.com/index.php?goto=2&searchform=0&k=pattern&type=1&vars=1 אישית אני ממש נהנית מהאתר. בהצלחה
אתר פריפיק: http://www.freepik.com/index.php?goto=2&searchform=0&k=pattern&type=1&vars=1 אישית אני ממש נהנית מהאתר. בהצלחה
ס סטודיו השראה משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי יוצרי ai 21/8/17 הוסף לסימניות #3 מה אני כותבת בחיפוש של אתר פריפיק בכדי למצוא אקשנים?
ק קוביהונגרית משתמש מקצוען עיצוב גרפי 21/8/17 הוסף לסימניות #4 הופס.. אני התכוונתי למוקאפים אבל אני יכולה לצרף אקשנים, של מה?
א אחת מהשורה משתמש פעיל עיצוב גרפי • 21/8/17 הוסף לסימניות #5 מצאתי באחד האשכולות הישנים פה ושימש אותי. תודה למי שאי אז העלה... מקווה שתהני ושלזה התכוונת במילה ניירת
מצאתי באחד האשכולות הישנים פה ושימש אותי. תודה למי שאי אז העלה... מקווה שתהני ושלזה התכוונת במילה ניירת
א אחת מהשורה משתמש פעיל עיצוב גרפי • 21/8/17 הוסף לסימניות #6 אופס, אני רואה שהוא לא העלה... מקווה שעכשיו הוא העלה, העליתי את כל האוסף שהורדתי אי אז מקווה שיהיה לתועלת... קבצים מצורפים 50 סוגי אקשנים של קופסאות.rar KB 650.7 · צפיות: 604 קיפולי צד ועוד לתמונות.rar 1.4 MB · צפיות: 470 תצוגת אקשנים.rar 4.7 MB · צפיות: 633 Adobe Photoshop Actions Collection (04.05.2014).rar 7.1 MB · צפיות: 585
אופס, אני רואה שהוא לא העלה... מקווה שעכשיו הוא העלה, העליתי את כל האוסף שהורדתי אי אז מקווה שיהיה לתועלת...
ח חיהלה613 משתמש פעיל עיצוב גרפי מוזיקה ונגינה צילום מקצועי 7/4/19 הוסף לסימניות #7 יש למישהי את האקשן ''סופט סקין'' ד-ח-ו-ף נמחק לי [עברתי מחשב] ואני צריכה לערוך אלבום שלם של ניובורן עם המון קילופי עור..............
יש למישהי את האקשן ''סופט סקין'' ד-ח-ו-ף נמחק לי [עברתי מחשב] ואני צריכה לערוך אלבום שלם של ניובורן עם המון קילופי עור..............
W Weber-design משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי 31/1/23 הוסף לסימניות #8 שלום אני מחפש אקשן לפוטושופ - של שקית קרטון (נייר) למי שיש, אשמח. או לחילופין אם תוכלו להפנות אותי לאתר שיש לו את הדברים האלה
שלום אני מחפש אקשן לפוטושופ - של שקית קרטון (נייר) למי שיש, אשמח. או לחילופין אם תוכלו להפנות אותי לאתר שיש לו את הדברים האלה
R RPO מהמשתמשים המובילים! עיצוב גרפי כתיבה ספרותית איור מקצועי צילום מקצועי 4/2/23 הוסף לסימניות #10 אני גם אשמח לאקשנים חינמיים לעריכת תמונות תודה רבה!
R RPO מהמשתמשים המובילים! עיצוב גרפי כתיבה ספרותית איור מקצועי צילום מקצועי 23/2/23 הוסף לסימניות #11 יש למישהו קישור לאקשנים של עיבוד תמונות להורדה בחינם? יותר מאשמח! תודה רבה!