כללי אקשנים

• הוסף לסימניות
איפה ניתן להוריד אקשנים יפים? (מרגשים יותר מאשר ספר ודיסק)
אשמח אם מי שיש לו יעלה את זה כאן לתועלת כולם.

• הוסף לסימניות
יש לי אקשנים מצויינים, אעלה אותם בתנאי אחד:
שהעבודה לא יעלה ללקוח יותר מ29.90 ש"ח.

מקובל עלייך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;317203:
הי, מישו פה לקח קשה מדי ת'עסק... אה? :)
בדיוק ההיפך.
אנשים כאן לקחו את העסק יותר מדי בקלות,
בפרט אם הכל מה שהם יודעים ומקבלים, זה דרך פורום פרוג!

• הוסף לסימניות
ששש, איגוד הגרפיקאים העתידי מפריחה בלוני ניסוי - - -

[נראה כמה תודות יקבל ההודעה שלו - -
מה שבטוח שההודעה אליו תצורף האקשנים תקבל פי 2 תודות - -]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;317204:
בדיוק ההיפך.
אנשים כאן לקחו את העסק יותר מדי בקלות,
בפרט אם הכל מה שהם יודעים ומקבלים, זה דרך פורום פרוג!
:( מי אלה האנשים כאן?

• הוסף לסימניות
אלו שלוקחים 20,30,50 ו100 ש"ח לעבודה.

• הוסף לסימניות
o.k. "ונתנו" אני עדין תלמידה, והשבוע למדתי את אפשרות זו לראשונה, הוקסמתי ממנה וניסתי להשיג עוד קסמים שכאלה. רק שעדין לא הבנתי את ההבדל בין דם לדם, ובין לבקש "אלמנט ויקטורי מקצועי לסוף עמוד" או "תמונת נחש זוחל מתחת עץ" לבין לבקש אקשן- שתחושת הבטן שלי אומרת שמעטים האנשים שמחזיקים במשהו שהם יצרו לבד ובעצמם, אז אני מחכה להתנצלות!

• הוסף לסימניות
איזה "אקשנים" הולך בפורום בזמן האחרון...
;):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציפורה;317244:
אז אני מחכה להתנצלות!
מתנצל. כנראה שלא הבנת אותי.
אקשנים טובים, אפשר למצוא אלפים מהם, ברשת.
בסך הכל ניסיתי להסביר, שאם את מתכוונת לבקש אקשנים טובים, כדי לעשות עם זה עבודה יפה ללקוח, ולבקש על זה אח"כ 20 ש"ח, כי בסך הכל את מתלמדת ועוד לא טוב בעניינים, שתחפשי אותם לבד...
כי אין סיבה שהוותיקים יותר, שגם ככך הם משתגעים מהמחירים שהתמלמדים ואחרים מבקשים על העבודות, יתנו ויחזרו ויתנו אוצרות פז שעבדו עליהם, או שהשקיעו בשביל זה כסף או זמן (= כסף), לאלו שרק בכוח מנסים להרוס להם את המקצוע.
ושוב, התגובה לא הייתה מכוונת אלייך. אלא על המושג.

• הוסף לסימניות
אני מסכים עם "ולא_נתנו10";
אולי שיקראו לאתר ProgMenu? כל אחד מתיישב במשמניו כי רבו על הכיסא הרופד, אבצעותיו רפויות השרירים מחוסר מאמץ מלטפות את העכבר המרופד (ויש גרסאות גם עם מסאז' לכף היד), מרפרף בקלילות על פני התפריט המקוון ונוטל שכיית-חמדה אחת או שבעים, כאשר כל טרחתו בנידון מסתכמת בלהקליד נבובות "אפשר 'בקשה איזה עיצוב או תמונה או שניהם?".

*לא מדובר דייקא ושלא דייקא בבקשה ספציפית זו ו\או בקשות אחרות של המבקש\ת הנ"ל או שלא הנ"ל.

• הוסף לסימניות
אולי שיקראו לאתר ProgMenu? כל אחד מתיישב במשמניו כי רבו על הכיסא עטוי כיסוי העור, אבצעותיו רפויות השרירים מחוסר מאמץ מלטפות את העכבר המרופד (ויש גרסאות גם עם מסאז' לכף היד), מרפרף בקלילות על פני התפריט המקוון ונוטל שכיית-חמדה אחת או שבעים, כאשר כל טרחתו בנידון מסתכמת בלהקליד נבובות "אפשר 'בקשה איזה עיצוב או תמונה או שניהם?".

*לא מדובר דייקא ושלא דייקא בבקשה ספציפית זו ו\או בקשות אחרות של המבקש\ת הנ"ל או שלא הנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איזוטופ;317357:
אהבתי :)

אגב, פותח האשכול קיבל ממני לינק לאתר עם אשקנים מצויינים.
רק היות ובפרוג עצמו אסור להעלות אותם, נמנעתי מלכתוב כאן את התגובה.

ככה שאתה יכול להירגע...
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;317397:
אהבתי :)

אגב, פותח האשכול קיבל ממני לינק לאתר עם אשקנים מצויינים.
רק היות ובפרוג עצמו אסור להעלות אותם, נמנעתי מלכתוב כאן את התגובה.

ככה שאתה יכול להירגע...
:)

אסור להעלות קישור ??

• הוסף לסימניות
טוב, אולי זה כן מותר. ולא כל המותר רצוי.

• הוסף לסימניות
שאלה פשוטה איך אני מכניס כל קובץ אקשן לתוך פוטושופ בעברית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה