כללי אקשנים

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות, אבל איך אני משתמשת באקשנים, הקובץ פתוח לפני בפוטושופ, מה עושים איתו עכשיו? הורדתי מכאן כמה אקשנים, כדי לנסות אותם, ואני ממש לא יודעת מי הם ומה מעשיהם.
אני משתמשת בפוטושופCS3 בעברית.

• הוסף לסימניות
אחרי שאת מטעינה אותו בפוטושופ, בד"כ יש בתחתית תיבת הדו שיח חץ הפעלה קטן.

• הוסף לסימניות
אז שאלה עוד יותר עם-הארצית, מה הם אקשנים, מה תפקידם בכלל? מתשובתך גינגית רק הבנתי שיש עוד משהו שאני לא מבינה...

• הוסף לסימניות
לו יצוייר:
אקשנים הם בעצם מקבץ של פעולות שמישהו עשה אותם "והקליט" אותם בתוכנה.
ישנם אקשנים פשוטים שלוקחים קובץ מקטינים את הגודל לגודל × ושומרים בשם.
זה נועד לקיצור תהליכים. אם יש לך 100 תמונות שאת רוצה להקטין אותם לגודל מסוים, את צריכה למצוא את האקשן הרצוי. לפתוח את הקובץ, להפעיל את האקשן, (הקלטת הפעולות) ולשמור.
כלומר אקשן=רצף של פעולות מוקלטות.
ישנם אקשנים מיוחדים יותר שיוצרים לדוגמא פאזל, או בול, וכדו.
מקוה שהובנתי...

• הוסף לסימניות
תודה! ואיך משתמשים בהם, אחרי שהם מאוחסנים בתיקיה של האקשנים?

• הוסף לסימניות
בסדר, הבנתי! פשוט יש לי פוטושופ בעברית ועכשיו נפל לי האסימון שאקשנים הם פעולות.

• הוסף לסימניות
אחרי שהאקשנים מונחים בתיקייה
בחלון האקשניים לוחצים בחץ שבצד ולוחצים על הטענה מקוה שקלעתי טוב לתרגום לעברית
אחרי זה בוחרים את האקשן הרצוי ולוחצים על המשולש שלמטה בחלון האקשנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה