כללי אקשנים

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך משתמשים.... שכחתי לגמרי....
ואם יש למישהו להשאיל אשמח לגמרי....:)

• הוסף לסימניות
איך משתמשים? בחלונית ה'אקשן' בוחרים load action בוחרים אקשן ומפעילים אותו.
להלוות, איזה? יש לי המון.

• הוסף לסימניות
אין לי מילים להודות....

אם אפשר של: ספרים, שקיות , אריזות בעצם אם אפשר את הכל...:)!
ממש תודה!:)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאלו האקשנים השימושיים ביותר- של ההדמיות.
חוץ מהם יש לי עוד כ-2000 אקשנים שרובם לא ניסיתי ואני לא מכירה בכלל.
אולי עוד מעט יהיה לי זמן להעלות חלק מהם.

קבצים מצורפים

• אקשנס.rar
    KB 240.1 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
ושוב אין לי מילים להודות....

ממש תודה!:)
מקווה שאני אסתדר עם זה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידה;482735:
איך משתמשים? בחלונית ה'אקשן' בוחרים load action בוחרים אקשן ומפעילים אותו.
להלוות, איזה? יש לי המון.
איפה נימצא החלון אקשן?
תודה

• הוסף לסימניות
המחשב שלי איטי היום משום מה, כך שאין לי כח לפתןח את הפוטושופ ולבדוק. אבל עוד קצת אקשנים, שלא בדקתי מה טיבם- בבקשה.

קבצים מצורפים

• אקשנים.rar
    KB 205.4 · צפיות: 23
  • אקשנים 2.rar
    KB 417.7 · צפיות: 25

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה