- הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1933310:וואוו משפחות שכאלה![]()
התאורה הקדמית מימין קרובה מידי למצולמים, מי שקרוב אליה מקבל יותר אור ביחס לרחוקים יותר. אם יש מקום פנוי להרחיק את הפלאש הפיזור שלו יהיה אחיד יותר על כולם. במקרה כזה כדאי להוסיף גם מילוי קטן, ספידלייט מוחלש משמאל.
אם אין מקום להרחיק את הפלאש הימני אפשר להפנות אותו שמאלה שיתן החזר אור מהקיר (הלבן) שנמצא משמאל, האור החוזר והארוך יותר יתן מילוי. האופציה הזאת מצריכה שימוש בעדשה ארוכה עם מגן שמש בשביל לא להכניס אובך
נכתב ע"י שירו;1933315:מהמם!!
יש מצב לשנות קצת את צבע הרקע? - הפנים שלהם קצת "נבלעים" בו
אם אין לאן להרחיק אפשר להוריד את עוצמת הארה של הימני ולהוסיף עוד מילוי משמאל, גם אם אין מקום משמאל לחצובה אפשר להכניס ספידלייט קטן בעלות נמוכה, מונח על קליפס מוקפץ מקיר ...נכתב ע"י רחלי 1234;1933324:תודה רבה רבה
זה ממש עוזר לי.
אני יודעתי שיש בעיה בתמונה הזו עם פיזור האור, ולכן הכנסתי את זה כי שיערתי שיתנו לי הארות בקשר לתאורה.
ואכן אין לי לאן להרחיק, ועל האפשרות של אור חוזר לא חשבתי.
נכתב ע"י חני דירנפלד;1934440:רק לחשוב עליהם קופצים ומשתוללים בסטודיו...
התמונה יפה מאד!
נכתב ע"י RacheliM;1934751:תגידי,גם לגדול כתוב מ׳ על הכיפה, כי זה יצא משאמם אם כן
תמונה ממש חמודה...! לצלם קבוצת בנים זה לא קל.
טיפה לפתוח לדעתי.
נכתב ע"י רחלי 1234;1936078:הגדול לא מ'.... זה כבר הגיל שמתחילים להיות מחוץ לסטים. נס שאת הבגדים הוא הסכים.
כמו שכבר רשמתי, ספיציפית החבורה הזו, הלך ממש בכיף. (לא שכולם הסכימו לחייך, אבל הם היו רגועים לגמרי)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: הני מושקוביץ, טורונטיאני, התאומה ועוד 42 משתמשים45 //