- הוסף לסימניות
צולם ליד חלון עם פלאש למילוי
נכתב ע"י מנגו;900765:איזה אימהות יהודיות מסורות!
נכתב ע"י rosmarin;900771:אפשר לראות את זה כך.
השאלה היא אם זה אכן הבת של הצלמת. רבקי האירי את עינינו.
נכתב ע"י רבקי פרידמן;900772:זה ממש לא הבת שלי(הלוואי עלי בנות... בנתיים יש רק בנים
)
התמונות צולמו בבית של היולדת. והיא באמת נחה לידי אני יותר התעסקתי עם התינוקת
(להלביש / להפשיט / להרדים ) באמת זה לקח הרבה מאוד זמן
הראשונה ממש ממיסה ומקסימה! התנוחה של הידיים נהדרת.נכתב ע"י רבקי פרידמן;900620:צולם ליד חלון עם פלאש למילוי
נכתב ע"י רבקה.;900986:הראשונה ממש ממיסה ומקסימה! התנוחה של הידיים נהדרת.
נראה לי שכדאי לערוך ולהאיר אותה קצת, וגם לתקן את גוון העור שיהיה פחות אדמדם.
בשניה הסט-אפ חמוד, אבל לדעתי היא טובעת שם.
צריך למצוא את האיזון... אבל האמת היא שלדעתי תווי הפנים והתנוחה משדרים מספיק רכות וטריות (עוד שניה אני נוגסת בה...), אז לא צריך להשאיר את העור בגוון הזה.נכתב ע"י רבקי פרידמן;901015:באמת התלבטתי אם להוריד לה את הורדרדות מהפנים או לא.
יש בזה משהו טרי כזה לא? (בכל אופן במקור היא עדיין אדומה קצת מהלידה...)
אני ינסה להוריד ויראה מה יותר טוב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים