מוסיפים למי הבישול סוכר או דבש
ואחרי הבישול מסננים כרגיל?יש לי מתכון מצוין לבישול עם התיבול, אני ממש אוהבת
הילדים טוענים שהריח של הבישול לא נעים...
להרתיח 1 ק"ג ארבעס ולאחר הורדת הקצף להוסיף -
1 כף שמן
1 כף סוכר
1 כף מלח
1 כף פלפל שחור
כפית קטנה סודה לשתיה
בהצלחה!
את הקצף מוציאים?ולאחר הורדת הקצף
יש לי מתכון מצוין לבישול עם התיבול, אני ממש אוהבת
1 כף שמן
1 כף סוכר
1 כף מלח
1 כף פלפל שחור
כפית קטנה סודה לשתיה
בהצלחה!
אני שופכת, משהו כמו 2 כפות.כמה להוסיף לקילו?
ובאיזה שלב של הבישול?
האמת שאצלי זה ספג ממש את כל המים ולא נשאר לסנן.ואחרי הבישול מסננים כרגיל?
עדיף להוציא,את הקצף מוציאים?
תשרי הרבה מאוד שעות, עדיף לילה שלם.אני מחפשת שיטת בישול שהארבעס יצאו רכים מאוד. בישלתי אותם אפילו לילה שלם על אש הכי נמוכה (האמצעי) וזה לא זה.
המתכון הזה יגרום לו להיות ממש רך?
תשרי הרבה מאוד שעות, עדיף לילה שלם.
לא יודעת האם קשור לשיטה אולי גם לסוג הארבעס.
כאן זה יוצא רך מאוד, וכמובן ככל שיותר שעות יותר רך.
אולי תנסי ארבעס מחברה אחרתאין מצב שאני לא משרה לילה!
אני לא חושב,
נסה להוסיף למים לפי המתכון, ונראה...
אולי תנסי ארבעס מחברה אחרת
קונה בשקית שקופות [שממלאים לבד]אשמח
אשמח לדעת באיזה חברה את משתמשת לארבעס
א. את משתמשת בחומוס גדול או ענק?אני מחפשת שיטת בישול שהארבעס יצאו רכים מאוד. בישלתי אותם אפילו לילה שלם על אש הכי נמוכה (האמצעי) וזה לא זה.
המתכון הזה יגרום לו להיות ממש רך?
נראה מתכון מעניין,יש לי מתכון מצוין לבישול עם התיבול, אני ממש אוהבת
1 כף שמן
1 כף סוכר
1 כף מלח
1 כף פלפל שחור
כפית קטנה סודה לשתיה
בהצלחה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים