דרוש מידע ארגון בת מצוה

• הוסף לסימניות
הסתדרת לגבי הקליפ?אם לא יכולה להמיץ על מישיהא שעשתה לנו ב 700 שקלים הסרטות ועריכה
אני מעבירה סדנאות של שזירת פרחים אם מעניין אתכם
שיהיה במזל טוב
אני אשמח למספר של הצלמת אם אפשר.

• הוסף לסימניות
אם עדיין לא הסתדר אני יכולה להציע לך את העסק שלי "ארטליין" אומנות בקו אישי
מתאים ממש לבת מצווה, יום גיבוש, משפחה וכו'.
סדנת אומנות מותאמת, הנאה בכל רגע, תוצרים מדהימים ויפים שאף אחד לא יאמין שהכנתן לבד... והמחיר- מותאם לפי התקציב שלך.
4135776שטרודל...

קבצים מצורפים

• מזוזה.png
    מזוזה.png
    4.5 MB · צפיות: 33
  • מחזיקי מפתחות צדפים.jpg
    מחזיקי מפתחות צדפים.jpg
    KB 126.4 · צפיות: 31
  • סימניות ורודות.jpg
    סימניות ורודות.jpg
    KB 289.1 · צפיות: 31
  • שלט לדלת.jpg
    שלט לדלת.jpg
    2.1 MB · צפיות: 31
  • תליונים.jpg
    תליונים.jpg
    2.8 MB · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
שפרינצי
אשמח לשמוע פרטים
איך אפשר ליצור איתך קשר?

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנית מהממת להשכרה - אביזרי הרקדה, אולטרה, אביזרים לאולטרה, מצנח בועות
ועוד שפע ענק...

• הוסף לסימניות
יש לי מגוון סדנאות על גרפולוגיה, טיפוסי אישיות ועוד.
אם מעניין אותך, תוכלי ליצור קשר ואתן לך פרטים נוספים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה