- הוסף לסימניות
שטויות והבלים,לפי הבנתי דואגים בעיקר למגזר אחד באוכלוסיה החרדית.
תראה במעמדי הבר מצוה שיש שם יתומים מכל המגזרים.
הנה דוגמה משנה אחת:
ואפשר למצוא באתר של שיא לייב גם משנים אחרות.
שטויות והבלים,לפי הבנתי דואגים בעיקר למגזר אחד באוכלוסיה החרדית.
חכמים הזהרו בדבריכם! אני מכיר את הארגון מבפנים הוא דואג לכלל האוכלוסיה החרדית ללא כל הבדל, חסדים לטאיים ספרדים מודרנים יותר ופחות (וכל הרשימה שהבאת בובו שביס וכו'), אני אישית מכיר יתומים מכל הקשת הנ"ל ל"ע שנעזרים ע"י הארגון, התמיכה היא הרבה מעבר לחונכים למרות שזה אכן פעילות מרכזית, אכן גם ארגון נחזיק חזק מסייע רבות למשפחות ול"ע לא אלמן ישראל ויש לכולם מספיק עבודה..., אבל את זה לזה אני מכיר מבפנים הם עושים עבודת קודש בנקיות שאין כדוגמתה.
אולי אני טועה, עדכנתי מהנסיון שלי, לא חייב להיות שאני רואה את התמונה המלאה, (ברור שלא) ולא אמרתי שהארגון חלילה לוקח כספים סתם..שטויות והבלים,
הנה דוגמה משנה אחת:
ולגבי הבני מלכים כבר כתבתי שהוא ממשיך, לא זוכר אם לכולם או רק למגזר מסוים, ואם אני זוכר נכון זה רק עד גיל 13..שטויות והבלים,
הנה דוגמה משנה אחת:
ואפשר למצוא באתר של שיא לייב גם משנים אחרות.
הם לא מבטיחים כלום, הם אומרים שמי שתרם בשנה שעברה לא נפקד ממנו איש, וזה אחרי בדיקה מעמיקה שיוצרים קשר עם כל התורמים.לא מכירה את הארגון מקרוב.
מכירה את הפירסומות שלהם בערב ראשי השנה האחרונות.
ולא יפקד מהם אחד...
אם יש כאן מישהו בקהל שיכול ללחוש לאזנם שאין לאף בן אנוש יכולת להבטיח חיים באופן כה גורף ובהבטחה ברורה, ולעקוף את סדרי עולם מאז בריאתו - ויהיה זה שכרי...
נמאס לי מהפרסומות הדוחות האלו...
תבטיחו גן עדן מצידי, את זה אף אחד לא יוכל למדוד. תבטיחו את ברכת הרב X או פרנסה, גם זה לא ממש מדיד.
אבל להבטיח חיים? אתם סגנים של הקב"ה? מי מסוגל להבטיח דבר כזה???
הטיסות זה לבחורים כך שיש גם תוכניות להם גם לא יודע אייך קוראים לזה אולי בני מלכיםולגבי הבני מלכים כבר כתבתי שהוא ממשיך, לא זוכר אם לכולם או רק למגזר מסוים, ואם אני זוכר נכון זה רק עד גיל 13..
ואני לא יודע ממתי הצילום הזה.. בעבר הם היו עושים אירועים מטורפים כגון זה, כבר שנים שהדירו חלק רחב מהציבור (אולי בגלל שאין כסף, קטונתי לדעת) הגיוני שהם עדיין ממשיכים בזה
עריכה: אני רואה שמופיע שם תשפ"ה. צודק.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים