- הוסף לסימניות
הילד משלם באשראי או במזומן?מה אז פשוט להשאיר דף על המקרר ולרשום בו כל פעם שהילד הולך למכולת?
הילד משלם באשראי או במזומן?מה אז פשוט להשאיר דף על המקרר ולרשום בו כל פעם שהילד הולך למכולת?
ועד בית זו הוצאה קבועה. טיול לילדים זה הוצאה שקורית כמה פעמים בשנה. ילד שהולך למכולת זה הוצאה משתנה אבל מוכרת ומתוכננת - הוצאה על מזון.אבל ההוצאות הם מכל צד, פה ועד בית, שם טיול לילדים, בלי סוף הוצאות לא מתוכננות ולא ידועות,
שיטה אחת - לרשום לבד.איך אני יודע כמה הוצאות יש לי בחודש?
רוב ההוצאות הם מחזוריותההוצאות הם מכל צד, פה ועד בית, שם טיול לילדים, בלי סוף הוצאות לא מתוכננות ולא ידועות,
מה אז פשוט להשאיר דף על המקרר ולרשום בו כל פעם שהילד הולך למכולת?
זה די פשוטיש לי קושי, שאני מניח שמשותף להרבה משפחות, אז מי שיענה יעשה טובה להרבה אנשים
איך אני יודע כמה הוצאות יש לי בחודש?
כאילו ההכנסות די ברורות, ואין הרבה הפתעות (לצערי).
אבל ההוצאות הם מכל צד, פה ועד בית, שם טיול לילדים, בלי סוף הוצאות לא מתוכננות ולא ידועות,
להתחיל לעקוב אחרי ההוצאות השוטפות של הבית, בפרט למי שלא התעסק עם זה אף פעם זה באמת משימה רצינית והיא דורשת הסתגלות, אין פה קסמים, בסוף צריך לתעד כל הוצאה ובכך לקבל קודם כל הבנה של המצב הנוכחי ואז קל להבין האם אנחנו מאוזנים מבחינת התקציב (ההכנסות גדולות או שוות להוצאות)? יש לנו פער כל חודש שהולך וגודל וצריך לטפל בו? רוצים לעשות שינוי במצב הקיים? לצמצם הוצאות?(שזאת האפשרות הפחות מומלצת כי היא מאוד מוגבלת והיא מאוד קשה לביצוע) צריכים להגדיל הכנסות כדי לעמוד בתזרים ולא להיכנס למינוס/חובות?יש לי קושי, שאני מניח שמשותף להרבה משפחות, אז מי שיענה יעשה טובה להרבה אנשים
איך אני יודע כמה הוצאות יש לי בחודש?
כאילו ההכנסות די ברורות, ואין הרבה הפתעות (לצערי).
אבל ההוצאות הם מכל צד, פה ועד בית, שם טיול לילדים, בלי סוף הוצאות לא מתוכננות ולא ידועות,
אשמח להכוונה נוספת איך מתחילים.להתחיל לעקוב אחרי ההוצאות השוטפות של הבית, בפרט למי שלא התעסק עם זה אף פעם זה באמת משימה רצינית והיא דורשת הסתגלות, אין פה קסמים, בסוף צריך לתעד כל הוצאה ובכך לקבל קודם כל הבנה של המצב הנוכחי ואז קל להבין האם אנחנו מאוזנים מבחינת התקציב (ההכנסות גדולות או שוות להוצאות)? יש לנו פער כל חודש שהולך וגודל וצריך לטפל בו? רוצים לעשות שינוי במצב הקיים? לצמצם הוצאות?(שזאת האפשרות הפחות מומלצת כי היא מאוד מוגבלת והיא מאוד קשה לביצוע) צריכים להגדיל הכנסות כדי לעמוד בתזרים ולא להיכנס למינוס/חובות?
בסופו של דבר זה דבר מאוד משתלם כי חוסר ידיעה וחוסר שליטה גורם להרבה לחץ ודאגה וכהשדברים ברורים (גם אם המצב לא מזהיר) לפחות יודעים עם מה מתמודדים ואפשר לתכנן קדימה איך לשפר את המצב
אם תרצו יותר הכוונה תכתבו ואני יפרט קצת יותר
אוקי אז דבר ראשון צריך לרשום בצורה מסודרת כמה חשבונות בנק יש, כמה כרטיסי אשראי, אם יש מזומן, צ'קים אם משתמשים (עדיף שלא)אשמח להכוונה נוספת איך מתחילים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: טובבבבבבב, שירות, ישראל שלי 2 ומשתמש 1 נוסף4 //