דרוש מידע ארגז משחקים מאיקאה - מנסיון

• הוסף לסימניות
מחפשת סלסילה למשחקים לשילוב בתוך ארון משחקים (באופן שיראו את הסלסילה)

איזה ארגז מומלץ? שאפשר לשים שם בכיף משחקים בלי לפחד שזה יתפרק / ישבר

שמתאים למשחקים כבדים כמו מגנטים וכו' ו כן לחבורה של בנים..

אה.. וכמובן.. גם שיהיה יפה ועדכני . :) כי רואים את זה

אודה להמלצותיכם

• הוסף לסימניות
לפני יותר מעשר שנים קניתי משהו דומה לזה (שלי יותר אטום. לא מצאתי כזה באתר)
מעולה!
לא נשבר גם תחת לחץ לא מתון בכלל.
יש לי גם את המכסים- לדעתי מיותר
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
₪ 6.66 49%OFF | קיפול כביסה סל אחסון ארגונית סל לילדים ספרים ושונות צעצוע כלב צעצועי ארגונית אחסון בגדי תיבת אחסון שקיות

לנו יש משהו דומה לזה. אני לא מוצאת בדיוק את מה שקניתי. זו סלסלת בד חזקה מאוד (אחת מכילה כ400 מגנטים, ועוד אחת המון מכוניות קטנות), יש לה ידיות והיא יפה (שלנו בעיצוב ילדותי עם ציור מכוניות צבעוני).

• הוסף לסימניות
לי יש את הקופסאות של איקאה והן ממש חזקות ומכילות.

• הוסף לסימניות
ממליצה גם על סדרת SAMLA
יש במגוון גדלים ועומקים
מכילות בכיף את כל סוגי המשחקים ובינתיים מחזיקות מעמד
לגבי נראות- הן פשוט פלסטיק שקוף, לשיקולך ולטעמך

• הוסף לסימניות
לי יש את זה

• הוסף לסימניות
@רותי
יופי שמצאת. לאלה התכוונתי. יש לי אותם במגוון גבהים. ככה שהשטח של המדף מנוצל עד תום.
(הייתי מצלמת את הארון שלי רק שהוא חייב סדר דחוףףףףףףףףף)

• הוסף לסימניות
אז כנראה יש לך עם מכסים
אני קניתי את העמודון שלהם ונהנהת ממנו לבנתייפ כבר כמה שנים כולה בין 200-300 נראה לי...
אגב הגודל הזה גם נכנס לי מתחת למיטת תינוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה