דרוש מידע ארדיסק חיצוני למחשב.

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להזמין ארדיסק חיצוני, טוב ולא מידי יקר למחשב.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על KSP או באג
אם לא בוער לך עכשיו תחכי לבלאק פריידי
זה שווה!!

• הוסף לסימניות
אני קניתי בעלי אקספרס

לשימוש של מידי פעם זה ודאי מספיק

• הוסף לסימניות
אני קניתי בעלי אקספרס

לשימוש של מידי פעם זה ודאי מספיק
לא הייתי ממליצה על האופציה הזאת
קניתי משם פעם אחת ארדיסק וזה מחק לי את כל התוכן שבפנים
לא ממליצה בכלללל
בהצלחה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה מושלם
זה נחשב יקר?
עד עכשיו אמרו שלי שדבר כזה עולה 500 ש''ח
אז 300 ש''ח זה מחיר זול...

• הוסף לסימניות
זה נחשב יקר?
עד עכשיו אמרו שלי שדבר כזה עולה 500 ש''ח
אז 300 ש''ח זה מחיר זול...
השאלה היא כמה טרה את צריכה
ואז לפי זה תמצאי משהו טוב ואיכותי
הקישור ששמתי לך זה ארדיסק שיש לי
ואני ממליצה עליו!!!!
אבל שימי לב לאחסון שלו, לשטח,
אם את צריכה טרה מסוימת אז בכיף,
תרשמי ואשים לך קישור טוב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סליחה שאני פוסלת,
פשוט היה לי ארדיסק של החברה הזאת והוא לא עלה לי ביום בהיר (או שלא..) אמנם היתה לי אחריות והביאו לי חדש,
אבל אפילו החברה לא עלתה על הבעיה
עדיף WD

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
על מה הסליחה? :)

זה מוזר מאוד שהוא ככה נהרס ביום בהיר, וכמו שכתבת שהחברה עצמה לא הבינו איפה הבעיה. והחליפו לך לחדש.

שתי החברות מעולות. הנקודה היא של-Transcend יש מגן מובנה, וזה טוב יותר מפני נפילות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה