ארדיסק חיצוני מוגן מפני כתיבה

• פותח הנושא 2OR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי ארדיסק חיצוני (מחובר לחשמל) של WD חצי טרה.
מאז שהתקנתי וינדוס 7 הוא לא נותן לי לערוך עליו דברים, ולשנות, כשהוא כותב שהוא מוגן.
מישהו יודע מה זו האופציה הזו? מהיכן היא צנחה פתאום, ועיקר העיקרים איפה אני מבטל ונותן לזה לחזור לעבוד כרגיל...

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה.
אף אחד לא יודע תשובה לבעיה כזו? לא נתקל?

משום מה יש לי הרגשה שלאחרונה, לא כ"כ עונים. אולי לא גולשים לפורום הזה, ונמצאים רק בגרפיקה?
(או שכולם עושים כמוני\הודעות חדשות....)

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.
תודה

• הוסף לסימניות
אין לך כפתור נעילה בכונן? תחפש משהו עם המילה lock

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s_h;365087:
אין לך כפתור נעילה בכונן? תחפש משהו עם המילה lock

תודה על הנסיון..
אין שום כפתור, my book של wd

• הוסף לסימניות
תוכל לתת צילום מסך של ההודעה שהוא נותן?

• הוסף לסימניות
לפי מה שאתה כותב שמאז שהחלפת לוינדוס 7 זה התחיל לעשות בעיות
האם ניסיתי בעוד מחשב עדיפות עם מערכת הפעלה כמו שהיה לך לפני ה- 7

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה