ארוחות בוקר וצהריים - לאלו שיוצאים ליום שלם..

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע רעיונות לסנדויצים/ אוכל מעניין
שנשמר לאורך יום שלם וגם נשאר טעימממםם
לאלו שיוצאים ב7:00 בבוקר וחוזרים ב17:00-19:00
לדג' (אני בעבודה ובעלי בכולל)

בתנאים של: מקרררר בלבד
אין מיקרוגל אין טוסטר וכד'..

איך מסתדרים? בוקר וצהרים סנדוויצים
וערב- ארוחה חמה ובשרית

עזרתכם...
תודה!

• הוסף לסימניות
אני לוקחת לעבודה כריך עם חביתה לארוחת בוקר לפעמים בתוספת יוגורט
בצהריים חותכת סלט ירקות עשיר הכולל בתוכו טונה/תירס/לקט עלים וכו..
ומגוונת בארוחות ביניים כמו קרקים עם ממרח או פריכיות אורז וכו'..
בדר"כ את הארוחת צהריים החמה אנחנו אוכלים בארוחת ערב..

• הוסף לסימניות
אני לוקחת איתי סנדביץ לבוקר מרוח כבר ולצהריים אני לוקחת קופסא עם סלט, קופסא גבינה ולחם ובין הארוחות אוכלת יוגורט ובערב ארוחת צהריים חמה בבית

• הוסף לסימניות
סלט ירקות + נתחי חזה עוף (עדיך לתבל במקום, ולא מראש. ולא לשים עגבניה שמגירה נוזלים ו"הורסת" את הסלט)

סלט מבורגול + מלפפון קצוץ + בצל קצוץ + פטרוזיליה קצוצה. משביע! וטעים!

בעצם, כל סלט עם רצועות חזה עוף יכול להיות טוב
המרכיבים יכולים להיות שונים:
פעם הבסיס הוא בורגול
ופעם סתם ירקות
ופעם נודלס או סתם פסטה- זה טעים גם אם זה לא חם (אבל לא קר מהמקרר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1155366:
סלט ירקות + נתחי חזה עוף (עדיך לתבל במקום, ולא מראש. ולא לשים עגבניה שמגירה נוזלים ו"הורסת" את הסלט)

סלט מבורגול + מלפפון קצוץ + בצל קצוץ + פטרוזיליה קצוצה. משביע! וטעים!

בעצם, כל סלט עם רצועות חזה עוף יכול להיות טוב
המרכיבים יכולים להיות שונים:
פעם הבסיס הוא בורגול
ופעם סתם ירקות
ופעם נודלס או סתם פסטה- זה טעים גם אם זה לא חם (אבל לא קר מהמקרר)

הבעיה אצלי שאוהבים אוכל מסוג זה חם לוהט!!!
אין פושר..

אבל בפרוש נתתי לי עוד קו של רעיונות.
תודה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה