ארוחות במעון..

• הוסף לסימניות
לצערי..רק מתחילת שנה יותר מ4 חודשים היום נודע לי שבמעון של ביתי אין בכלל ארוחות בשריות.רק פרווה.גם אצלכם זה כך??

• הוסף לסימניות
גם אצלינו זה כך.
אני לא רואה בזה שום פסול. מי אמר שעדיף בשר על דגים וגבינה?
תני לה בשר בשישי ובשבת. זה בסדר בגיל הזה.

• הוסף לסימניות
צודקים, למה להם להסתבך עם כשרויות בבשר?

• הוסף לסימניות
אבל זה דגים פעם בשבוע,במשך השבוע זה למשל קוסקוס עם ירקות ופשטידות ותוספות,אין עוד משהוא מרכזי..
אפשר להסתמך על זה..ולא להביא לה גם כשהיא חוזרת שוב פעם אחרי צהריים ארוחה בשרית??
כי מה שהמנהלת אמרה לי היום אחרי שהתלוננתי שבהת חוזרת מאוד רעבה,היא אמרה גם כך את צריכה להביא לה מנה בשרית שהיא חוזרת ולא להסתמך על האוכל של המעון,ולכן זה הלחיץ אותי..

• הוסף לסימניות
נכון גם אצל הבת שלי בשנה שעברה לא נתנו בשר מהסיבה הזו של הכשרויות.

• הוסף לסימניות
בתכלס היום הרבה עושים את הארוחת ערב בשרית כי רק אז המשפחה אוכלת ביחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tkh;1115950:
צודקים, למה להם להסתבך עם כשרויות בבשר?

מבחינת כשרות תמיד יש הכשר שיוכל להיות מועדף על כולם?לא?!אני לא בטוחה שזה בגלל הסיבה הזאת.זה מעון שכל הצוות בכלל לא חרדי רק ההנהלה מלמעלה..

• הוסף לסימניות
זה לא רק כשרות הבשר, זה גם כשרות המטבח האחריות וההפרדה..
אם הצוות לא חרדי בכלל, את צריכה לשמוח.

אצלנו זה גם כך, ובלי קשר ילדים חוזרים ב- 4 מהמעון רעבים כי את ארוחת צהריים הם אוכלים כבר ב11, 11 וחצי בערך.
ואחרי השינה אוכלים פרוסה עם משהו.
לא ממש מספיק.

אצלנו בד"כ אוכלים את הארוחה הבשרית אחרי שכולם חוזרים ב-4,5.

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי, בכל המעונות של בית יעקב- גולדקנופף- התפריט הוא פרווה.
התפריט הוא מאוזן. הילד מקבל כל יום מנת חלבון, פחמימה וירק- יש על זה פיקוח.
יש דגים, סויה, וגבינות.
זה בסדר גמור!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1115970:
עד כמה שידוע לי, בכל המעונות של בית יעקב- גולדקנופף- התפריט הוא פרווה.
התפריט הוא מאוזן. הילד מקבל כל יום מנת חלבון, פחמימה וירק- יש על זה פיקוח.
יש דגים, סויה, וגבינות.
זה בסדר גמור!
אז את אומרת שהם מכינים את המזון לפי מה שהילד צריך.ולא צריך /חייב להוסיף לו על זה בבית?!אני גם חשבתי כך,אך רק בגלל שהמנהל אמרה שאי אפשר לסמוך על זה אז זה התחיל להלחיץ אותי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;1115953:
בתכלס היום הרבה עושים את הארוחת ערב בשרית כי רק אז המשפחה אוכלת ביחד.

זה באמת רעיון...
אבל כשיש רק קטנטנים זה נראה לי קצת מסורבל..אולי שהם יגדלו בעז"ה..(:

• הוסף לסימניות
אצלינו שני שלישי רביעי-בשרי!

• הוסף לסימניות
הבנות שלי היו במעון מקסים! של בית יעקב ששם הקפידו לא להביא בשרי מטעמי כשרויות
גם אני בהתחלה התפלאתי, אבל כשראיתי את התפריט העשיר שהן קבלו במקום, המון קטניות, דגים וכו
שמחתי, ובבית השתדלתי לתת לפחות פעם בשבוע בשרי חוץ משבת...
בריאות ותאבון לכולם

• הוסף לסימניות
אם הילדה חוזרת רעבה תאמרי למטפלת שתתן לה מנה גדולה יותר ושתשים לב שהיא אוכלת ולא זורקת או אוכלים לה.., אולי זה לא מספיק לה ואולי מי שיושב לידה לוקח לה את הקציצה (כפי שראיתי בסרט שקיבלנו מהמעון בסוף שנה.., יש גם ילדים שהופכים את הצלחת ואוכלים את המעט שנשאר מסביב..)
ההזנה במעון תחת פיקוח בד"כ והם נותנים כל מה שהילד צריך.

• הוסף לסימניות
מי החליט שרק בשרי זה בריא?
אם נותנים להם חלבון ממקור צמחי, קטניות וכו' זה עדיף! ואפילו בריא יותר!
אין לך מה לדאוג!

• הוסף לסימניות
אצלינו זה גם כך.אבל במקום בשר הם נותנים קציצות סויה.שזה ממש ממש לא בריא!
את זה הייתי רוצה שיוציאו מהתפריט.וכל השאר שיהיה לבריאות.

• הוסף לסימניות
זה רחוק מלהיות מומלץ מבחינה בריאותית.
לתשומת לבכם.

• הוסף לסימניות
באמת מוזר מה שהמנהלת אמרה. אבל אני בתור מזכירה במעון יודעת כמה המנהלת דואגת לארוחות עשירות בכל מה שצריך.
יש להם פיקוח על זה ממשרד התמ"ת.
דרך אגב, המעון שאת שולחת זה עם פיקוח? יש להם סמל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1116106:
באמת מוזר מה שהמנהלת אמרה. אבל אני בתור מזכירה במעון יודעת כמה המנהלת דואגת לארוחות עשירות בכל מה שצריך.
יש להם פיקוח על זה ממשרד התמ"ת.
דרך אגב, המעון שאת שולחת זה עם פיקוח? יש להם סמל?
כן ברור זה של התמ"ת..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה