דרוש מתכון ארוחות צהריים שילדים קטנים אוהבים, יותר נכון פעוטות...

• הוסף לסימניות
פאנקייקס (לנישנוש)
פסטה מוקרמת
אטריות עם טונה
אורז עם קציצות אדומות
קציצות מכל הסוגים

• הוסף לסימניות
הכנתי והילדים שלי ממש אהבו :)
רק מעניין מה גודל הכוס, אני השתמשתי בכוס קרטון והמרקם הרגיש לי סמיך.
באיזה גודל כוס את משתמשת?
שמחה שאהבתם, אני משתמשת בכוס קרטון ניתן להוסיף מעט חלב ואפילו מומלץ!

• הוסף לסימניות
בשמחה
זה ממש להיט אצלי
שמים בקערה בשר טחון והודו טחון [ממש כדאי טרי] באותו יחס, אני שמה 500 500
בינתיים בסיר מטגנים 3-4 בצלים [כן זה לא טעות] אבל פה צריך סבלנות כי הטיגון חיב ךלהיות ממש איטי בלי קיצורי דדרך עד שכל הבצל משחים לאחר שמתקרר לערבב עם הבשר
להוסיף חבילת פטרוזיליה טריה קצוצה [אפשר קצת פחות מחבילה]
וזהו! על זה כמובן את יכולה לשים תבלינים כראות עיניך
לדעתי חוץ ממלח פלפל בקציצות לא צריך כלום!!
נשמע פשוט אבל זה מעדן!
ברוטב אני עושה 2 סוגים
או רוטב אדום קלאסי
או אני מטגנת בצל מוסיפה סלרי קצת פטרוזיליה קצת כורכום מלח פלפל קצת תפו"א ומים ועל זה את הקציצות

• הוסף לסימניות
אוכל אולי פשוט אבל זה מה שהילדים שלי אוהבים. ומכיל את כל אבות המזון
מרק עוף עם ירקות
לפעמים מבשלת עוף עם ירקות ותפוחי אדמה ואפונה

• הוסף לסימניות
ומה עם הילדים שלא מסכימים לטעום בכלל?
הריח לא מוצא חן בעיניהם.
גיל 7 ומטה.
אז להשקיע בארוחות וגיוונים רק לי ולבעלי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה