דרוש מתכון ארוחות קלות מהירות

• הוסף לסימניות
בעיקר בוקר בשביל עצמי
אבל גם צהריים ערב למשפחה

ארוחות שלא דורשות הרבה זמן לעמוד, לקלף להכין..
אני כרגע ב'ה מאוד מוגבלת ולא רוצה שבעלי כל פעם יצא מהכולל כדי להכין לי אוכל..

רעיונות??

• הוסף לסימניות
כמעט כל הירקות (כולל תפו"א, בטטה, קישוא וכו') אפשר לאפות בלי לקלף
אז אם בבוקר את או בעלך יכולים להכניס לתנור ירקות חתוכים ומתובלים עם דג/עוף זה לוקח ממש כמה דק'.

אפשר גם להקפיא ארוחות

(ירקות ופירות תכניסו שטופים ויבשים למקרר יחסוך לכם זמן)

• הוסף לסימניות
ממליצה לאפות קילו פוקאצ'ות ולהקפיא, להפשיר בבוקר כמה מהן - עם גבינה /+ סלט ירקות קטן - משביע, מזין ומפנק!

• הוסף לסימניות
היו לי תקופות
במיוחד בזמנים לא חמים
שהייתי מכינה מראש מאכל שאפשר להכניס אותו לתנור
בבוקר מכניסה לתנור ומכוונת את התנור על שעון שבת

שקשוקה
דגים בתנור
מרק קטניות צ'יק צ'ק וטעים מאוד-אני אוהבת מרק גם בקיץ :)
כל הפחמימות למינהן פסטות פתיתים וכו

• הוסף לסימניות
בזמנים לא קלים אני אוהבת להכין דברים שאפשר להקפיא:
מרקים - אפונה, עדשים, ירקות טחון, דלעת,
קציצות בשר ועוף - מכינה כמות של 8/10 ארוחות ומקפיאה בקופסאות לפי ארוחה
קציצות דג - כנ"ל
דואגת שיהיה במקרר ירקות שטופים וחתוכים כל אחד בקופסא נפרדת - להכנת סלט בקלי קלות.......
כשקונה עוף - קונה טרי, מיד מחלקת לתבניות ומתבלת - ולמקפיא...
אם את מכינה בכמות גדולה יש לקנות תפו"א מקולף וחתוך.......
והעיקר - הרבה בריאות, תרגישי טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה