דרוש מתכון ארוחות שאפשר לסדר מראש ולבשל יום אחרי

• הוסף לסימניות
שלום,
מחפשת מתכונים ורעיונות לארוחות צהרים (בשרי או פרווה, לא חלבי), שאפשר לארגן לילה מראש ולבשל ביום אחרי - רק להכניס לתנור\להדליק את האש. בלי צורך בשום התעסקות נוספת.
לדוגמא - תפו"א בתנור, וכדו'.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אורז עם ירקות בתנור
רק מוסיפים מים

• הוסף לסימניות
כמעט כל מאכל מסושל אפשר לבשל בתנור
מכינים בכל בתבנית,אפשר אפילו אורז עם מים ותבלינים
שמים בתנור

• הוסף לסימניות
עוף בפלפלים:
8 פרוסות חזה עוף
משרה:
3 שיני שום כתוש
1 כף גריל עוף
3 כפות רוטב סויה
5 כפות שמן
מלח
מערבבים משרים את העוף לשעה לפחות(מומלץ ללילה)
מטגנים
בשמן הנותר מוסיפים רצועות בצל וגמבה
כשרך מוסיפים 2 כפות רוטב סויה ומלח

זה טוב ממש בהקפאה!!!!!!
רק להוציא ולחמם

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולן.
אשמח לעוד רעיונות.
עדיפות בלי דברים שצריך "רק לטגן" או "רק להקפיץ". יותר בכיוון של להכניס ולשכוח

• הוסף לסימניות
אני 'מטגנת' בתנור שניצלים בשריים או של דג עם שמן בנדיבות (כי זה לא בקטע בריא אלא פרקטי) מכינה את התבנית עם השניצלים מצופים מהלילה, בצהריים רק מכניסה לתנור והופכת אותם לקראת הסיום.
זה בד''כ לא הרבה זמן אפיה.
כנ''ל קציצות בשריות.
מרק עם קטניות ואורז ולחמם.
מרק עם קציצות הודו-
להכין מרק ירקות בלילה ולתבל עיסה של קציצות הודו ואז בצהריים את מדליקה את האש של המרק ומכניסה 'גושים' מהעיסה(לא צריך להשקיע לכדרר ממש) למרק וזהו הולכת לי זה לוקח ממש מהר אבל אולי יש מהירים מזה.

• הוסף לסימניות
אני מכינה בערב תבנית של אנטיפסטי: פלפלים, חצילים, תפוחי אדמה, קישואים ובטטות. הכל חתוך ומתובל עם שמן זית מלח ופלפל (אפשר גם פפריקה ואבקת שום)
משאירה לבעלי בצהריים להכניס לתנור על 200 מעלות ל40 - 50 דקות

• הוסף לסימניות
אני 'מטגנת' בתנור שניצלים בשריים או של דג עם שמן בנדיבות (כי זה לא בקטע בריא אלא פרקטי) מכינה את התבנית עם השניצלים מצופים מהלילה, בצהריים רק מכניסה לתנור והופכת אותם לקראת הסיום.
זה בד''כ לא הרבה זמן אפיה.
כנ''ל קציצות בשריות.
מרק עם קטניות ואורז ולחמם.
מרק עם קציצות הודו-
להכין מרק ירקות בלילה ולתבל עיסה של קציצות הודו ואז בצהריים את מדליקה את האש של המרק ומכניסה 'גושים' מהעיסה(לא צריך להשקיע לכדרר ממש) למרק וזהו הולכת לי זה לוקח ממש מהר אבל אולי יש מהירים מזה.
אשמח למתכון של המרק עם קציצות הודו.
תודה :)

• הוסף לסימניות
למשקיעות...
מוסקה בשרית
להכין לאפיה, ולאפות איזה שעה לפני הארוחת צהריים.

• הוסף לסימניות
אשמח למתכון של המרק עם קציצות הודו.
תודה :)
בשמחה
המרק זה לא ממש מתכון- מכינה מרק ירקות חתוכים לקוביות או מרק כתום טחון -עם גזר בטטה תפוא קישור בצל וכו. הכי פשוט שיש.
הקציצות-
מכינה תערובת של חבילת הודו טחון(נראה לי חצי קילו) ביצה, קמח מצה, תפו''א קטן מגורד(לא חייב) מתבלת- מלח פלפל גריל בשר תבלין לסטייק פפריקה מתוקה (אפשר מה שרוצים)

מכניסה למרק כשהירקות כמעט מוכנים כדורים מהתערובת, אחרי 20 דק בערך זה מוכן

הכי כיף להכין כמות כפולה מהתערובת ולטגן חצי או לאפות בתנור (למרוח בהרבה שמן שיצא כמו מטוגן) ואז יש ארוחה גם למחר:)

• הוסף לסימניות
אני מכינה הרבה תפו"א חתוך לקוביות חתוך לקוביות/פרוסות,
מתבלת בשמן מלח פפריקה שום וכו מכניסה בלילה לתנור ל40דקות בערך
מכינה בקערה קוביות חזה בתיבול של רוטב צילי, סילאן ובזה הסגנון - כמובן שאפשר כל מרינדה אפשרית
ובבוקר שופכת את החזה על התפו"א ואופה עוד 25 דקות בערך.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה