דרוש מידע ארוחת בוקר חלבית לצוות עובדות בכשרות מהודרת

• הוסף לסימניות
מחפשת מסעדה / מישהי שעושה ארוחות בוקר לצוות של כ-15 עובדות,
חשוב לי מאד שיהיה ארוז יפה, אסתטי ומזמין, סגנון הולי בייגל, שמיצינו אותם כבר.
עם כשרות מקובלת כמו עדה חרדית/ רובין , לא רק על המוצרים
בירושלים.
יש למישהו רעיון, דחוף??
תודה רבה

• הוסף לסימניות
קבלתי מחברה
לא מנסיון אישי

קבצים מצורפים

• קטלוג מארזי אירוח טריקולד.pdf
    1.4 MB · צפיות: 45
  • מארזי סופגניות.png
    מארזי סופגניות.png
    KB 674.3 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
הקטלוג ברובו חסום,
מעדיפה עם המלצות..
עוד משהו?

• הוסף לסימניות
הי,
עכשיו רואה
דבר ראשון תודה למי שהעלתה את המודעה שלי,
למי שאומרת שחסום - בשמחה אשמח במייל.
את מוזמנת לשלוח לי מייל ל: T0527157294 ושטרודל גמייל וכו'...
כנ"ל לגבי המלצות....

• הוסף לסימניות
יש את וופל בר, נראה לי בהכשר רובין, אבל לא יודעת אם עושים הזמנות

• הוסף לסימניות
בוש בייגל

• הוסף לסימניות
יש להם בד"ץ עד"ח
האוכל שלהם טוב
לא מאוד זול
צפניה ,61 ירושלים
טל': 026514123 ,0527610547

• הוסף לסימניות
יש מסעדה חדשה בגבעה הצרפתית בשם "חלב ודבש", חלבי בהכשר רובין, מומלץ מאוד!! מחירים סבירים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה