- הוסף לסימניות
בד"ץ עדה החרדיתמה?
איפה?
ואיזה הכשר?
רחוב הנביאים ירושלים
מלון יולדות בעקרון
חצי אולם נשים אחרי לידה
כל אחד יכול להכנס לפנים החדר אוכל
אוכל טעיםםם ברמה ובשפע
100 שח למנה
בד"ץ עדה החרדיתמה?
איפה?
ואיזה הכשר?
חלבי ?אוכל טעיםםם ברמה ובשפע
רעיון פצצה. אהבתי!בד"ץ עדה החרדית
רחוב הנביאים ירושלים
מלון יולדות בעקרון
חצי אולם נשים אחרי לידה
כל אחד יכול להכנס לפנים החדר אוכל
אוכל טעיםםם ברמה ובשפע
100 שח למנה
יש 3 ארוחות ליוםחלבי ?
ואיך זה לשבת זוג עם חצי אולי ככה?ש 3 ארוחות ליום
בוקר: חלבי - ירקות גבינות מוקרמים חביתות וכאלה...
צהריים: בשרי - 4 סוגי בשרים 4 סוגי תוספות מרק ירקות ועוד
ערב: מוקרמים, דגים ותוספות ירקות מרק ועוד
הכל טעיםםם ואסתטי
אני באותו מצב, וממש עוקבת.ואיך זה לשבת זוג עם חצי אולי ככה?
נעים?
אבל איך ההרגשה לעשות את זה כשאני לא יולדת?בדרך כלל האישה נגשת לבר ומביאה לבעלה הנמצא בפנים האולם עם כניס פנימית נפרדת
אף אחת לא מסתכלת על האף שלך אם את יולדתאבל איך ההרגשה לעשות את זה כשאני לא יולדת?![]()
יקרררוולדורף אסטוריה מאוד אלגנטי ומומלץ
המחיר נגזר מסוג היין שתזמינו לצד הארוחה...
מה ההכשר?וולדורף אסטוריה מאוד אלגנטי ומומלץ
המחיר נגזר מסוג היין שתזמינו לצד הארוחה...
התקשרתי השבוע לרב זריצקי ואמר לי שאסור לאכול שםמה ההכשר?
מהדרין ירושלים?
למה אסור?התקשרתי השבוע לרב זריצקי ואמר לי שאסור לאכול שם![]()
תשלחי לי רגע???
בניתי שם על יום נישואין![]()
לא כשרות מהדריןלמה אסור?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים