- הוסף לסימניות
יש לי חזה עוף מופשר ואני צריכה דחוף רעיון לארוחה מהירה- אין לי הרבה זמן להכין, ומיצינו את הארוחות שרגילות.
יש למישהו?
יש למישהו?
תחתחי לקוביות ושימי בסיר לצריבהיש לי חזה עוף מופשר ואני צריכה דחוף רעיון לארוחה מהירה- אין לי הרבה זמן להכין, ומיצינו את הארוחות שרגילות.
יש למישהו?
סליחה על הבורות, אבל מה זה פלנצ'ה?הכי מהיר על פלנצ'ה עם מעט גריל עוף
על איזה תיבול את ממליצה? נמאס לי מהרגיל אצלנותחתחי לקוביות ושימי בסיר לצריבה
תוך כדיי מקלפם תפו"א וחותכיים לקוביות מוסיפים לסיר
אפשר להוסיף מעעל פולים אם אוהבים
שמים מעל מים ותבלינם מבשלים
יוצא מעדן כמה פשוט ככה טעים
לא יודעת מזה הרגיל אצלכםעל איזה תיבול את ממליצה? נמאס לי מהרגיל אצלנ
תפוחי אדמה מתבשלים מאוד לאט.תחתחי לקוביות ושימי בסיר לצריבה
תוך כדיי מקלפם תפו"א וחותכיים לקוביות מוסיפים לסיר
אפשר להוסיף מעעל פולים אם אוהבים
שמים מעל מים ותבלינם מבשלים
יוצא מעדן כמה פשוט ככה טעים
גם במתכון שנתנו למלה רשום את הסדר הזהתפוחי אדמה מתבשלים מאוד לאט.
תמיד מבשלים קודם תפו"א ואחר כך בסוף מוסיפים את החזה עוף. הוא מתבשל / נצרב תוך 7 דקות.
שווארמה מזויפתיש לי חזה עוף מופשר ואני צריכה דחוף רעיון לארוחה מהירה- אין לי הרבה זמן להכין, ומיצינו את הארוחות שרגילות.
יש למישהו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים