דרוש מידע ארון אמבטיה עם כיור לרחיצת תינוק

• הוסף לסימניות
53 לדעתי לא מספיק. לפחות 60-65
אני דיברתי על כיור מרובע, לא אליפסה ולכן 53 * 40 מספיק מצוין (המתקן של התינוק יושב בפנים באלכסון ויש הרבה רווח) אני בינתיים רוחצת בו בגיל שנה + וזה נח ויש מקום בכיף.

• הוסף לסימניות
אבל כמה בערך חשוב שישאר כמשטח החתלה ?
נראה לי מינימום 60 אבל כמה שיותר - יותר נח (אולי 50 מספיק גם לתינוק ממש קטן)
ושאלה אחרונה הכיור שלך ניתן להזמין כמוהו ואם כן תוכלי לשלוח קישור ? או שזה שיש יצוק
שיש יצוק
עשה לי אחד שאני מאד ממליצה עליו
אורן - oren3547*gmail.com

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

שיש יצוק
אני דיברתי על כיור מרובע, לא אליפסה ולכן 53 * 40 מספיק מצוין (המתקן של התינוק יושב בפנים באלכסון ויש הרבה רווח) אני בינתיים רוחצת בו בגיל שנה + וזה נח ויש מקום בכיף.
אבל בתמונה זה אליפסה
אולי לא הבנו אחת את השניה ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עומק 18 לא מספיק לרחצת תינוק. אתן מחר מידות מדויקות בע"ה.
כיור מטבח זה כיור מטבח. הוא אינו מיועד לרחצה חוץ מערב פסח שאז "מתרחצים" עם כל החלקים של הפריזדר בזמן שמנקים...:D

• הוסף לסימניות
מידות הכיור רחצה בתמונה שהעלתי: 60X40 עומק 20
לדברי אם התינוק- כדאי לקחת כיור גדול יותר 70X50 ובעומק 25.
עכשיו שהוא גדל קצת, משתולל ומשפריץ זה פחות נחמד ונוח...:)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זה לא "יצא לי" כך שאני לא זוכרת מחיר מדויק. אבל מעל 3000

• הוסף לסימניות

שיש יצוק
אני שוקלת לעשות אצלו עכשיו, איך העבודה שלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה