עזרה ארון אמבטיה "צף", כמה מרווח מהרצפה?

• הוסף לסימניות
כמה מרחק אמור להיות בארון אמבטיה צף מהרצפה עד הארון?
והאם זה נח יותר שזה צף, או שזה בעיקר עניין עיצובי?

• הוסף לסימניות
יש לי ארון צף.
ויש לי מקום נוח מאד לדחוף לתוכו את קערות ה"נעגל וואסער". לא רואים אותם.

מברכת את עצמי על ההחלטה הזאת.

• הוסף לסימניות
יש לי ארון צף.
ויש לי מקום נוח מאד לדחוף לתוכו את קערות ה"נעגל וואסער". לא רואים אותם.

מברכת את עצמי על ההחלטה הזאת.
אפשר באותה רמה להכניס את הקערות וכו' למגירה תחתונה.....
לדעתי זה תלוי בגודל הארון
לחי היה בדירה שכורה ארון ארוך מאוד צף ובלי גישה מאוד נוחה
בנקיון זה היה ממש מעצבן

• הוסף לסימניות
גם לי יש ארון צף, וכמו שא' ירושלמית אמרה, ונח מאוד לדחוף מתחת דברים, אצלי זה האמבטיה של התינוק.
בנקיון הוא הרבה יותר נח מארון עם רגליים שקשה מאד לגרוף מתחת

• הוסף לסימניות
מבחינת נקיון הוא מאוד נח, וגם אצלי אני מצליחה להכניס מתחת את נקערות והספלים וגם הסלסילה עם המשחקי אמבטיה (עד שאמצא פתרון מוצלח יותר בשבילם)

• הוסף לסימניות
גם לי יש ארון תלוי ואני מאוד מרוצה
שמה מתחת את השרפרפים.

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה משהו כמו 30 סמ מהרצפה. נח מאד בנקיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה