לאחר האשכול המחכים בנושא ארונות הזזה-
בתודה מראש לכל העונים והעונות.
אני שוקלת כיוון לרכישת ארון בגדים מאיקאה.
יש למישהו ניסיון בעניין?
אני יודעת שהאיכות לא מי יודע מה,
אך אולי בכל זאת שווה ניסיון?
תודה רבה
בס"דלנו יש ניסיון של ארון הזזה מאיקאה
ארון מלפני שנה וחצי בערך
מבחינת מדפים הכל סבבה לבגדים
רק כבר לפני חצי שנה - הוי אומר לאחר שימוש של שנה בארון, דלת אחת לא נסגרת טוב, פשוט כל הזמן זזה לצד השני מה שאומר שפשוט דלת אחת פתוחה כל הזמן, מה שאנחנו עושים זה שמים ספר מהצד השני כדי שהדלת לא תוכל לזוז...
זה שיקול בארון הזזה פשוט כמו מאיקאה...
בס"דלאחר האשכול המחכים בנושא ארונות הזזה-
בתודה מראש לכל העונים והעונות.
אני שוקלת כיוון לרכישת ארון בגדים מאיקאה.
יש למישהו ניסיון בעניין?
אני יודעת שהאיכות לא מי יודע מה,
אך אולי בכל זאת שווה ניסיון?
תודה רבה
גם שמעתי שלא מתאים לספונצה ישראליתלא מתנפח לכם הארונות למטה ממים?
זה התלונה היחידה שלי עליהם וזה ממש מעצבן
יש הרכבה מטעמם בתוספת תשלוםההרכבה מסובכת?
יש הרכבה מטעמם?
הדגם הזה איכותי מאוד, עם אחריות ל10 שניםאנסה להעתיק את הדגם מהאתר...
ארון בגדיםPAX/MEHAMN/SEKKENלבן/זכוכית חלבית
2,635 ₪
מקט :19330576גודל:150x66x236 ס"מ
לא מתנפח לכם הארונות למטה ממים?
זה התלונה היחידה שלי עליהם וזה ממש מעצבן
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים