ארון במקום קיר

• הוסף לסימניות
האם אפשרי לשים ארון במקום קיר?
המדובר על קיר בין חדר ילדים וחדר אירוח להול,
אני רוצה שחלק מהדלתות יפתחו לכיוון החדר וחלק לכיוון ההול.
(כמובן לא יהיה חפיפות)

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

• הוסף לסימניות
אפשר, אבל זה לא מבודד קולות כמו קיר. בטח לא כשהארון פתוח (האורחים יצוטטו לכם ;) או שהילדים להם..)

• הוסף לסימניות
חברה לי עשתה ככה בין הול לחדר ילדים, מחוסר מקום ואופציה, עובד יופי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מסכימה עם חוסר הבידוד
אם יש עוד כמה ס"מ מיותרים- אפשר לבנות קיר בלוק 5 ס"מ/ קיר גבס 7
בצורה מתפתלת כך שייצרו 2 נישות, אחת מכיוון המסדרון ואחת מכיוון החדר

הפתרון הוא מצוין אך לחציצה בין חללים ציבוריים ולא בין חללים שדורשים פרטיותמלאה

• הוסף לסימניות
חברה לי עשתה ככה בין הול לחדר ילדים, מחוסר מקום ואופציה, עובד יופי.
לא הייתי ממליצה לעשות גם לא לחדר ילדים
גם כי לפעמים רוצים שהילדים ישנו בשקט ולא יתעוררו מרעש מהמסדרון...
וגם כי בהמשך החיים החדר ישמש לארוח זוגות, לארוח חברות ללימוד למבחן וכו'

• הוסף לסימניות
אפשרי בהחלט רק תלוי בצורת היישום
יש סטודיו בשם EXTRA SMALL שכל צורת התכנון שלו מתבססת על הפרדה בין חללים באמצעות נגרות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה