דרוש מידע ארון הזזה 3 דלתות, למה לא מומלץ?

• הוסף לסימניות
היינו בחנות רהיטים, המליצו לנו ממש רק לקחת שתי דלתות ובשום אופן לא שלש...
מה אתם אומרים?
הרבה יותר מעדיפים שלש...
לדעתכם זה באמת כ"כ לא פרקטי וכדאי?
(טענו ששתי דלתות מתנגשות וכו')

• הוסף לסימניות
היינו בחנות רהיטים, המליצו לנו ממש רק לקחת שתי דלתות ובשום אופן לא שלש...
מה אתם אומרים?
הרבה יותר מעדיפים שלש...
לדעתכם זה באמת כ"כ לא פרקטי וכדאי?
(טענו ששתי דלתות מתנגשות וכו')
איזה רוחב ארון? ואכן 3 דלתות מתנגש המון

• הוסף לסימניות
אולי זה תלוי ברוחב הארון.
אצלי יש ארון מאד רחב, וממש לא רואה התנגשות.
הרי אם את פותחת בצד אחד, הצד השני בלאו הכי אמור להיות סגור. לא? אז גם אם יתנגש, לא קרה כלום.

רק תשימי לב טוב לגבי איכות המסילות.
אצלי עשה את הארון נגר ערבי, הביא מסילות נוראיות, היה צריך להפעיל קצת כח כדי להזיז, הדלתות ברחו מהמסילה, ויצאו אפילו לגמרי, המסילות התעקמו והשתפשפו עם כל תזוזה. אחרי כמה שנים, החלפנו רק את המסילות למסילות איכותיות, וההבדלים - שמיים וארץ. הדלתות ממש עפות על המסילה, ויושבות טוב, לא יוצאות ממנה. תענוג.

• הוסף לסימניות
לי יש כבר ארבע שנים ארון הזזה 3 דלתות מנגר פרטי כולל הלבשות על הקיר. מעולה. טריקה שקטה נוסע חלק...

• הוסף לסימניות
אחרי כמה שנים, החלפנו רק את המסילות למסילות איכותיות, וההבדלים - שמיים וארץ. הדלתות ממש עפות על המסילה, ויושבות טוב, לא יוצאות ממנה. תענוג.
יש לי אותה בעיה. כמה עלה החלפת המסילות?

וכן, 3 דלתות מתנגשות המון. אא"כ אתה כמו רובוט, יודע תמיד מה פתוח ומה סגור ואיזה דלת להזיז לאיפה.
בעיקרון, אם יש אפשרות לדלתות רגילות מבחינת מקום, זה עדיף. או לברר טוב אצל לקוחות קודמים לפני שקונים.

• הוסף לסימניות
לי יש שלושה, לא הבנתי מה כל כך בעייתי בהתנגשות, כמעט לא קורה לי אבל אם קורה פשוט קורה, לא נדפק או משהו

• הוסף לסימניות
לי יש 3 .
ממש לא מציק.

• הוסף לסימניות
גם אני בעד הארון הקלאסי ונגד הזזה.
אני מחכה כבר לעבור לארון רגיל.
מהרגע שקנינו את הארון יש לנו איתו צרות.
הטריקה השקטה לא עובדת וכל פעם שסוגרים את הארון הדלת נפתחת בחזרה.
זה אומר שפנים הארון מתאבק הרבה יותר מהר.
גם הרבה פעמים המגירות מפריעות לדלתות להיפתח.
בקיצור, אין על הארון הידוע והמוכר אלא אם באמת אין ברירה מבחינת שאין מקום לדלתות להיפתח.

• הוסף לסימניות
מצטרפת למתנגדי ארון הזזה, ואם כבר רק דלתות מרחפות אחרת זה שיעבוד לנקיון המסילות.

• הוסף לסימניות
נראה לי יש כאן כמה דברים לפי מה שאני רואה אצלי:
- הדלתות נטרקות אחת בשניה- מאמינה שטריקה שקטה פותרת את הבעיה, אצלי אין ובאמת נטרק אחד בשני
- מגירות בתוך הארון, אם הם לא סגורות עד הסוף לרוב הדלת לא יכולה להיסגר, נתקעת בידיות..
- אם רוצים צד אחד של הארון ובמקביל משהו אחר רוצה את הצד השני... - אי אפשר לפתוח 2 "דלתות" במקביל - מציק מאוד...

• הוסף לסימניות
די מטרד הזזה, יש לי כבר 10 שנים [של שלוש]
וגם כמובן עבד רק לאחר תיקון רציני שבצענו
לא חושבת על הזזה נוספת כלל וכלל....
זה מאוד נוח בחדרים מסוימים שאין שום אפשרות לפתיחה תקינה של דלתות

• הוסף לסימניות
אני גם שונאת את ההזזה.
מכירה את זה עוד מההורים שלי- ותמיד הבטחתי לעצמי שבחיים אני לא יקנה.
ומתי שהלכנו לקנות שתי חברות שלי נאמו לי שזה אלוף ובכלל לא מזכיר את של פעם.
גם המוכר המליץ כמובן חברה גרמנית- ולא תגמרי להלל אותי.
רק לקלל- זה דפוק, מעצבן, נתקע בדברים, לא פרקטי (את פותחת את הארון כולם רואים הכל!!!)
וגם אם את עושה מגירות פנימיות - המצב עוד יותר גרוע.- עוד דבר שניתקע.
בקיצור- ממליצה לאויבים שלי.
ומדובר בשניים. ( נס שלא נכנענו ל- 3)- אולי הרע במיעוטו.
נתפלל שנוכל לקנות חדש בהקדם .

• הוסף לסימניות
אני קורא ולא מבין אם אני בגלובוס מגביל, יש לי ארון הזזה עם שלוש דלתות, פלוס מגירות, וכן אם מגירה נשארה פתוחה אז הדלת תתקע, נו ואז מה? גם הדלתשל הבית תתקע ולא תסגר אם אני אשאיר את הקרוקס שלי על המשקוף. המנגנון עצמו אף פעם לא עשה צרות, כנראה ענין של איכות וגם של עצבים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה