כללי ארון הספרים מזיל דמעה ר' חיים מושקין ז"ל

• הוסף לסימניות
ברוך דיין האמת!

אוי! ברוך דיין האמת!

אבידה גדולה ועצומה לכל מכריו ולכל עולם הספר התורני!

אדם יקר צנוע ועניו, מאיר פנים לכל אדם גם בשנים האחרונות, בתקופות הקשות שלו. אדם מיוחד במינו, קודם כל באישיות שלו, וכמובן בידע העצום שלו בעיצוב וסגנון לספרי הקודש.

הוא שינה את כל צורת ארון הספרים היהודי בדור שלנו. קיים כל חייו את זה א-לי ואנווהו במובן הפשוט.

יהי זכרו ברוך!

זכרו ומורשתו חקוקים בעשרות אלפי כריכות ספרי הקודש...

תנחומים למשפחתו ולכל מכריו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרןמשה;543671:
למי שיש לו תמונה אם אפשר לשלוח לי באישי תודה

קבל - -

קבצים מצורפים

• Graphic1.jpg
    KB 61.6 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
ברוך דיין האמת.

יהי זכרו ברוך.

• הוסף לסימניות
ברוך דיין האמת.
ת.נ..צ.ב.ה.

• הוסף לסימניות
ברוך דיין האמת

אבידה גדולה לעם הספר היהודי

• הוסף לסימניות
אוי
בד"ה.

• הוסף לסימניות
צילום: מיכאל יפה
2011322_1523013674_JPG.JPG

• הוסף לסימניות
כואב הלב,
עצוב לי...

הסמל אבד...

ב.ד.ה

• הוסף לסימניות
אוי לספינה שאבדה קברניטה

לאחר תקופה ארוכה שנזדכך בייסורים מהמחלה הנוראה התבקש לישיבה של מעלה איש יקר לב,

מחלוצי הגרפיקה הידנית והממוחשבת לכריכות ספרי הקודש עיטורי השערים והטבעות הזהב,
<o></o>
עוד בשנות ה-90 שהכרנו ובעודי גרפיקאי צעיר הקדיש לי מזמנו היקר על מנת ללמד אותי פונקציות ושיטות עבודה, שפיתח בעצמו במאור פנים וסבלנות מיוחדת האופייני לו, ובאותם ימים גרפיקה ממוחשבת כלל לא היה מוצר להמונים כמדומני בתוכנת בקורל-דרו 2 עם תוכנת עברית חיצונית של חב' אימפקט מי פה עוד זוכר שהיה פעם חיה כזו,
<o></o>
חבל על דאבדין ולא משתכחין
<o></o>
ת.נ.צ.ב.ה<o></o>

• הוסף לסימניות
ברוך דיין האמת.
את מי נחקה כעת?
זכות מאות הספרים שנפתחו בעקבות העיצוב המושך של הכריכה שנעשתה ביד אמן יעמוד לו בעוה"ב.

• הוסף לסימניות
זכיתי להכירו ב'ערך מוסף'.
ברוך דיין האמת.

• הוסף לסימניות
ברוך דיין האמת.
אכן אדם יקר מאוד.
הקדיש המון המון שעות לעזרה בתחילת הדרך.
וגילה המון סודות וטיפים הכל בשביל לעזור.

לא להאמין שהאדם האצילי כבר לא איתנו.

• הוסף לסימניות
רק הבוקר ראיתי ספר עם כריכה יפהפיה, פתחתי וכמובן חיים מושקין, חשבתי לעצמי: האיש הזה ממש אמן. ראיתי ספרים שהוא גם עימד בטעם משובח.
אין ספק שהוא העלה את עיצוב הספרים התורניים למדרגה אחרת. יהי זכרו ברוך.

• הוסף לסימניות
ברוך דיין האמת.

• הוסף לסימניות
ברוך דיין האמת.

• הוסף לסימניות
ברוך דיין האמת

• הוסף לסימניות
ברוך דין האמת

נפגשתי איתו לפני שנים, ולא האמנתי שהאיש שנחשב לאגדה כבר אז, הוא אדם כזה צנוע ואדיב. ואז הוא סיפר לי שלפני שנים רבות הוא עבד אצל חיים גוטמן מעצב הפונטים, ויחד הם יצרו את הפונטים הכל כך יפים שאנו מרבים להתשמש ולא יודעים מי יצר אותם.

• הוסף לסימניות
יצירותיו חקוקות באלפי בתים בישראל.
מי יעצב את מצבתו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה