עיצוב פנים ארון חדר ילדים

• הוסף לסימניות
יש לי לקוחה,
שלקחה עכשיו ערבי
עשה לה 3 חדרים ילדים שבכל חדר מכתביה+ארון +ארון חדר שינה ב35א"ש.
נחכה לראות את התוצרים שלו.
עובד עם מקור.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מהם הגוונים שהשתמשת,הפורמיקה ,והצבע .
תודה מראש
1770300114747.png

הפורמייקה של חבר הגר - אם חשוב לך בדיוק הגוון אני יבדוק לך

• הוסף לסימניות
יש לי לקוחה,
שלקחה עכשיו ערבי
עשה לה 3 חדרים ילדים שבכל חדר מכתביה+ארון +ארון חדר שינה ב35א"ש.
נחכה לראות את התוצרים שלו.
עובד עם מקור.
הכל ביחד????

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קופצת על האשכול- יש בכלל דרך לעשות קשתות בפורמיקה או שזה רק צבע בתנור?
יש רעיונות/סגנונות נוספים חוץ מקשתות וחירוץ?
יש למשהו תמונות או רעיונות לארון לבן/שמנת יפה לחדר ילדים? (5 דלתות, לא מידי יקר )

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ידיות אינטגרליות זה רק בצבע בתנור?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי תוכלו לעזור לי מנסיונכן
כמה בערך עולה הובלה והרכבה לארון 4 דלתות מנוגר לא סטנדרט?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה