ארון/ כוננית למחשב

• הוסף לסימניות
האם יש בשוק כוננית למחשב שאפשר לסגור כך שהמחשב לא יהיה נגיש ילדים בכלל?
אם כן, איפה אפשר לקנות ואולי ידוע לכם גם בכמה?
כמו"כ כמה אמור להעלות כסא משרדי לגרפיקאית,?

• הוסף לסימניות
כדאי לך קודם לבדוק ביד 2 יש מציאות.
בהממשרד בבני ברק מוכרים מן ארון שנפתח הוא מכיל הכל ושנסגר הוא כמו ארון.
אני חושבת שהיה אשכול בנושא תעשי חיפוש.

• הוסף לסימניות
ראתי בקטלוג של איקאה דבר מדהים, ארון למחשב עם מדף נשלף למקלדתומעל הכל סוגרת דלת גלילה שנסגרת מלמעלה למטה (כמו החלונות של פעם...) בכמה? 1250....
יש שם גם כסאות את יכולה לנסות....

• הוסף לסימניות
אני קניתי ב"שוהם" ארון מקסים 2 דלתות למעלה ושתיים למטה לכל אחד מהם מנעול ונפתח לקצת יותר 180 מעלות
אני עובדת בצורה כזו שהדלתות למטה סגורות (שם נמצא מח המחשב, מדפסת, סורק, וכד') והדלתות למעלה פתוחות עם מגירה נשלפת למקלדת,
זה לא היה זול, אבל משתלם בהחלט, (יש רק לשים לב ל"סחורה" שמקבלים ולעמוד להם קצת על הראש)
מה גם שחפשתי הרבה זמן בכ"מ מקומות וגם ב"יד שניה" לא מצאתי, והגיעו מים עד נפש כשהילדים היו לוחצים לי באמצע היום ומדליקים או מכבים את המחשב כל פעם שעברו באיזור.

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני כשנה ב"הממשרד"- ארון עם דלתות ונסגר עם מנעול. ורק המסך נשאר בחוץ..
אני ממש מרוצה!!!

בזמנו זה עלה לי 800 ש"ח +

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני כשנה ב"הממשרד"- ארון עם דלתות ונסגר עם מנעול. ורק המסך נשאר בחוץ..
אני ממש מרוצה!!!

בזמנו זה עלה לי 800 ש"ח +

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי אצל נגר עלה לי משהו כמו 1500 (כולל הובלה וגלגלים) זה מאוד מוצלח. הארונית בצבע של הריהוט בסלון וכשזה סגור אף אחד לא חולם שזה פינת הבלאגן האישית שלי...
בזמנו - ערכת סקר מחירים וראיתי שזה יוצא הכי זול להזמין מנגר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה