ארון לחדר ילדים - טיפים ועצות

• הוסף לסימניות
אנו עומדים לפני קנית ארון לחדר ילדים בעז"ה.
האם יש למישהו טיפים, עצות ורעיונות למבנה הארון לחלוקה וכ'ו? נשמח לשמוע.
גם תמונות יתקבלו בברכה...
תודה.

• הוסף לסימניות
ממליצה לך לשאול בפורום אדריכלות ועיצוב.
תכנון נכון של ארון יכול לחולל נפלאות מבחינת הסדר והניצול היעיל של קיבולת הארון וחלליו. המעצבות תוכלנה להעניק לך מידע יקר ערך.

• הוסף לסימניות
צריך לחשוב לכמה ילדים זה מיועד, קטנים או גדולים = תליה ארוכה או קצרה, אם יש יותר בגדים או יותר תליה, מגירות זה נוח מאד לפריטים קטנים ולבנים, ואם זה ילדים קטנים אז גם לבגדים שלהם. ולפי הנתונים לתכנן את הארון.

• הוסף לסימניות
קחי צבע נטרלי שיתאים לכל צבע קיר - ארון קונים לשנים ארוכות לעומת זאת הקירות משנות צבע מידי תקופה....
הייתי ממליצה על ארון קרם - לצורך המטרה הנ"ל
וכמה שיותר חלק ועד התיקרה נותן מראה נקי ויפה

• הוסף לסימניות
לעשות את המדפים יותר צפופים מהרגיל- הרבה יותר נח, והרבה יותר מסודר. מנסיון.

• הוסף לסימניות
מה שאני עשיתי זה חלוקה לכל ילד תליה ומדפים.
ככה הרבה יותר מסודר וברור.
מגירות אם הן גדולות לבקש שיחלקו לך אותך ל2/3 זה ממש נחוץ...
כמו שכתבו כאן שהמדפים יהיו יותר צפופים כי אצל ילדים זה פשוט מקום מיותר.

בכ"א שיהיה לך בהצלחה.

• הוסף לסימניות
חשוב מאד - לבקש עומק מדפים מלא = 58 ס"מ, כך אפשר לאחסן בעומק.
אני ביטלתי את שתי המגירות הסטנדרט למטה, והתחלתי את הארון מהרצפה (הצד של התליה. הצד השני זה 5 מגירות) וזה גם נוח יותר - הגובה מתאים יותר, וגם יפה יותר, כי "נשבר" המראה הסימטרי.

• הוסף לסימניות
לחלק את המגירות- שווה את ההשקעה
.

• הוסף לסימניות
אם זה מייקר בהרבה אפשר לשים "חוצצים" בתוך מגירה גדולה כך שכל תא שנוצר ישמש לדברים אחרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;653242:
אם זה מייקר בהרבה אפשר לשים "חוצצים" בתוך מגירה גדולה כך שכל תא שנוצר ישמש לדברים אחרים.
ארון מנגר בד"כ לא מתייקר בגלל מחיצות כאלו.
תבדקי את זה אצלנו לא לקחו לי על זה תוספת!

• הוסף לסימניות
צריך לענות לכמה שאלות לפני שמתכננים ארון:
למי החדר מיועד? לכמה זמן הוא אמור לשמש? איך מפנים בגדים לארונות בבית שלכם - מקופלים או תלויים? מהם האילוצים מבחינת מיקום או גובה? וכו'.

אחרי שהתשובות בידייך את יכולה לגשת לעבודה.
כדאי שהארון יהיה "פתוח לשינויים" כדי שתוכלו לשנות את הסדר שבו לפי הצרכים המשתנים של הילדים.

למשל אם הארון מיועד לבנות ואמור לשמש אותן עד החתונה בעז"ה, את צריכה מצד אחד הרבה מקום לנעליים, מצד שני חלק נפרד לכל אחת, מקום תלייה עם מדף מתחת ומדף מעל מה שיוצר כיום איזור תלייה חסכוני במקום אך יאפשר את הרמת המוט למעלה והסרת המדפים לכשהבגדים יתארכו.
אם הארון מתוכנן לבנים אז אין צורך בהרבה מקום לנעליים אבל כן צריך הרבה מדפים/תלייה - לפי מה שנהוג לעשות עם החולצות המכופתרות בבית. לגבי מקות תלייה פחות חשוב שיהיה מרום ארוך לתלייה כי הרי אין לבנים שמלות ארוכות לשים בארון, המקסימום זה חליפה ארוכה. מעל המוט ניתן לשים מדף לכובעים למשל.
בקיצור, ממש לחשוב ולתכנן מה יהיה אמור להיות בארון בכל שלב ולמי ולחשוב כיצד אתם עונים על כל הצרכים בתכנון נכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;653263:
ארון מנגר בד"כ לא מתייקר בגלל מחיצות כאלו.
תבדקי את זה אצלנו לא לקחו לי על זה תוספת!

זה מה שכתבתי, שאם לחלק מגירות גדולות למגירות נפרדות וקטנות מייקר את המחיר אפשר לחילופין לשים מחיצות במגירות הגדולות - כך שהמחיר לא מתייקר ועדיין נהנים מתאים קטנים במגירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;653272:
זה מה שכתבתי, שאם לחלק מגירות גדולות למגירות נפרדות וקטנות מייקר את המחיר אפשר לחילופין לשים מחיצות במגירות הגדולות - כך שהמחיר לא מתייקר ועדיין נהנים מתאים קטנים במגירה.
עכשיו אני מבינה..:)
האמת שאני עשיתי את המחיצות. (הן לא יוצאות) כי לדעתי המגירות הגדולות יותר יפות מהקטנות ויש יתרון נוסף:
שאני פותחת מגירה של ילד אחד יש לי בה הכל. ז"א באותה המגירה לבנים\גרביים\ציציות וכיפות. (אה... יש לי בנים:))
מחולק לשלושה תאים ככה נשמר הסדר.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת איך עושים את המחיצות המדוברות בארון קים?

• הוסף לסימניות
ממש פשוט.
מודדים את גודל המגרה ומזמינים פלטות סיבית פשוטות בגדלים המתאימים.
ניתן לחבר על יד דבק נגרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....