ארון לחדר ילדים

• הוסף לסימניות
היי ערב טוב
אני רוצה לעשות חדר ילדים
הבנתי משיטוט באינטרנט שלא כדאי לעשות שליפלק,
יש דרך לעשות פורמקיה עם ידדיות אינטגרליות?
זה יוצא יפה? זה מומלץ?
א"כ יש לכם תמונות או נגר להמליץאיזור ירושלים?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי חדר לבת שלי (נערה)
מפרומייקה מבריקה כדי לדמות שלייפלאק ועשו לי עם ידיות אינטגרליות
זה אצל נגר ערבי פרטי עשה סיומות יפהיפיות

• הוסף לסימניות
מחר בעז"ה

• הוסף לסימניות
אני גם עשיתי חדר ילדים מפורמיקה כולל ידיות אינטגרליות צבע בתנור.
זה יוצא מושלם!!!!!
רק תקחי בחשבון שהמחיר הרבה יותר יקר.

• הוסף לסימניות
נגר יהודי, עשה גימורים מעולים!!!!
הבנתי מהנגר שכרגע הוא עוסק יותר בתחום המטבחים
ופחות בארונות...
אבל כל נגר טוב יכול לעשות את זה!!!!
בהצלחה!!!!!

• הוסף לסימניות
אם את רוצה שלייפלק נטו בגלל האינטגרלי שצבוע בצבע של הארון יש כמה פתרונות, אמנם לא נראה ממש כמו שלייפלק, אבל בהחלט נותן ידיות אינטגרליות בצבע של הארון.
1. צביעה של הידיות האינטגרליות בצבע בכמה שכבות. יש מספר מצומצם של צבעים.
2. הדבקת פורמייקה - כל פורמייקה שתבחרי, על גבי חזית הידית,
כך את מקבלת ידית בול בצבע של הפורמייקה של הארון.
כמו פה למשל -

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה