דרוש מידע ארון לחדר שינה איפה מומלץ, האם לקנות של חברה או נגר

• הוסף לסימניות
אם תגביהי את הצוקל יותר גבוה מהסטנדרט תחסכי את עלות שדרוג הארון עד גוב
לגגובה של 6 ס"מ אין צורך להגביה את הארון
(וחוץ מזה יש צורך לבדוק את גובה התקרה ב3 מקומות תחילת חדר אמצע וסוף) כי שמעתי על משהו שהזמין ארון מנגר ובדק את הגגובה של התקרה היה לו 265 והנגר אמר לו שלפני מתחיל את העבודה שיבדוק את גובה התקרה בצד השני של החדר והיה לו 158 גובה
להגביה את הארון חשוב כשהגובה של התקרה הוא 15 ומעלה אם זה רק 5 ס"מ
זה לא נורא

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
מבררת על ארון לחדר שינה
הייתי בכמה חנויות, הציעו לי ארונות של ר.א וחברות נוספות
אבל שמעתי מכמה זה פחות איכותי
יש לי נגר ערבי מאוד מומלץ שמציע לארון סנדוויץ קלאסי, עם 6 מגירות, עד התקרה, רוחב 1.8 - 7500 שקל
זה מחיר הגיוני? שווה את המחיר, או שאם זה ארון רגיל בלי עיצוב מיוחד חבל לשלם על נגר?
אשמח לכל מידע
המחיר מאד יקר ועוד לנגר ערבי
אני קניתי ארון עם כמעט אותם נתונים באיזור ה4500
בי.א. רהיטים בני ברק

• הוסף לסימניות
ארונות חברה ולא נגר הם לא מסנדוויץ אדום וזה בעיקר ההבדל
חומר הרבה יותר חזק וארון יותר איכותי לשנים רבות
חוץ מהחלוקה וכו' שזה בכלל...

• הוסף לסימניות
לי יש 2 ארונות ר.א חדר ילדים ושינה
וממש לא מרוצה!!!

• הוסף לסימניות
לי יש 2 ארונות ר.א חדר ילדים ושינה
וממש לא מרוצה!!!
כנל ארון חדר ילדים.
הבעיה העקרית שמפריע, זה המסילות בלי הגלגלים - מסובך מאוד להוציא את המגירות, בפרט בפינה...

• הוסף לסימניות
יש המלצה על איפה לקנות ארון ספרים לסלון וארון לחדר - לא משנה העיצוב רק שיחזיק הרבה שנים ולא יקר?

• הוסף לסימניות
ת

תודה
עשיתי חיפוש ובאמת ראיתי הרבה דיס
אז איזה חברה כן מומלצת??
או נגר במחיר הגיוני?
בינתים לא הגעתי למסקנה על שום דבר...
תודה רבה!
דווקא לי יש שידה של ר.א והיא פשוט מעולה, לעומת הארון באותו החדר שעשה לי נגר זול, והוא פשוט מתפרק וכל הצירים נופלים אחרי שנתיים,
בשביל ארון סטנדרט ועוד שגובה התקרה שלכם הוא 2.46 ממש לא הייתי משלמת כזה סכום בשביל נגר ,

• הוסף לסימניות
גם על פרדי ראיתי דיון שלם...
היה הרבה המלצות אבל גם חלק פחות המליצו...
איך אפשר להחליט עם כ"כ הרבה דעות??
אני עשיתי ללקוחה עכשיו ארון של פרדי והוא נראה מושלם, התקנה מהירה ומדוייקת, יש חיסרון שאין להם מידי הרבה מבחר של פורמייקות, וכו' אבל שוב תלוי מה הצרכים, פרדי גם יצא יוצר זול מר.א

• הוסף לסימניות
המחיר מאד יקר ועוד לנגר ערבי
אני קניתי ארון עם כמעט אותם נתונים באיזור ה4500
בי.א. רהיטים בני ברק
האם את ממליצה?
תודה ותזכי למצוות!

• הוסף לסימניות
היי
אני מוכרת את פרדי, אבל המוצרים שלהם מועלים שירות לקוחות א א
וכמובן יש נגר
והמחיר של הנגר הערבי יקר מאד.
יכולים לפנות אלי בפרטי להצעת מחיר ועזרה
Decoria170גרודל גימל
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה