ארון למקפיא מידות

• הוסף לסימניות
הזמנתי מטבח חדש,הכולל ארון למקפיא - אשמח שתתנו לי את המידות הסטנדרטיות לארון כזה עם דלת.
עומק ורוחב
תודה רבה על העזרה

• הוסף לסימניות
צריך למדוד את הרוחב של המקפיא בשביל הרוחב.
כנ"ל לגבי העומק
יש היום הכל....
ברך כךך ארון רגיל: למטבח חלק תחתון עומק 60
עליון 40
מעל מקרר יותר עמוק יכול להיות אפילו 70 לפי המקרר.
יש מקררים רחבים שהעומק שלהם מתקצר.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות.
עומק 70 אמרתי לנגר.
רוחב 65 מספיק?

• הוסף לסימניות
הבנתי מהנגר שבמקום שאני רוצה למקם את המקפיא יש לי עומק נטו לארון בלי דלת 63
ורוחב 70 כולל הקירות של הארון בפעול בערך 64.
האם זה מספיק למקפיא צר???

• הוסף לסימניות
צריך למדוד את המקפיא עצמו (או למצוא קובץ של היצרן עם מידות מפורטות), אין בזה ממש מידות סטנדרט.
לפעמים המקפיא עצמו קטן, אבל הידית שלו בולטת הרבה.

• הוסף לסימניות
אין לי עדין מקפיא, מתכוונת אי"ה לקנות מקפיא לפי האילוצים רק רציתי לדעת שיש מידות כאלו במציאות.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לא בטוח שכדאי קודם לקנות ועל זה לבנות אני עשיתי מטבח של 100 אלף שח סביב מקפיא ומקרר מסויים[ליבהר]
זה היה מקסים רק שמקרר או מקפיא זה לא לכל החיים ומטבח יש לו תוחלת חיים ארוכה ומה שקורה שעכשיו המטבח הוא פיקס רק שאם תיהיה בעיה[והייתה עם המקפיא בחסדי שמים זה הסתדר] ניתקע עם הגודל כי היום מייצרים את זה קצת יותר רחב.עדיף להכין מקום למשהו סטנדרטי ולא לסמוך על דגם מסויים

• הוסף לסימניות
למקפיא 6 מגירות זה יפסיק בשפע

• הוסף לסימניות
הרבה מהמקפיאים הפשוטים הם 50~55.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה