היכן ניתן לקנות ארון מוכן לתנור בילד אין באיזור ב"ב? תודה למסייעים!
ח חחח משתמש סופר מקצוען • 8/7/19 הוסף לסימניות #1 היכן ניתן לקנות ארון מוכן לתנור בילד אין באיזור ב"ב? תודה למסייעים!
ת תק משתמש צעיר • 8/7/19 הוסף לסימניות #2 קניתי דרך אתר אינטרנט עד הבית ללא עלות משלוח. לא נראה לי שיש לקנות בחניות בבני ברק.
נ נוד ניקית משתמש מקצוען 8/7/19 הוסף לסימניות #3 קנינו לאמי דרך הרשת, משלוח עד הבית תוך כמה ימים, מחיר סביר בהחלט, היא מרוצה מאד!
ח חחח משתמש סופר מקצוען • 14/7/19 הוסף לסימניות #6 למישהו יש ניסיון בהתקנה של כיריים חשמליות בארון מסוג זה? בחברה אומרים לי, שאסור להתקין את הכיריים בכזה ארון.
למישהו יש ניסיון בהתקנה של כיריים חשמליות בארון מסוג זה? בחברה אומרים לי, שאסור להתקין את הכיריים בכזה ארון.
ה הכנה לעימוד משתמש פעיל 14/7/19 הוסף לסימניות #7 שימו לב רק למידות של הארון יש תנורים של תא אחד ויש של 2 תאים. ממה שאני יודע אין מוכן של 2 תאים
ח חחח משתמש סופר מקצוען • 14/7/19 הוסף לסימניות #8 לגבי המידות - הסתדרנו, פנינו לנגר פרטי. אך ההוראה של החברה שא"א להתקין את הכיריים על עץ - תוקעת אותנו. למישהו יש מידע אמין לגבי זה?
לגבי המידות - הסתדרנו, פנינו לנגר פרטי. אך ההוראה של החברה שא"א להתקין את הכיריים על עץ - תוקעת אותנו. למישהו יש מידע אמין לגבי זה?