כפי שכתבו כאן ובנוסוף-
מראה,
מדפים צרים ממש (אם המרחק הוא מטר, את לא יכולה לחרוג מעבר ל-10-25 ס"מ מהארון, אבל זה גם מספיק לפריטים קטנים)
מדפים בשילוב מראה, מעין פינת התארגנות
צביעת דופן הארון/ טפט (יותר רגיש)
אם צובעים בצבע חלק ניתן להדביק מדבקות עיטור/ אותיות/ לצבוע בצבע מנוגד ע"י שבלונות/ מסגרת ובתוכה עיטור או ציור וכדו', כל האופציות כאן הן שטוחות ולא גונבות שטח
עוד שאלה קטנה ,
המון תודה על העזרה,
איך זה מתקבל מהצד של הארון,
כל הדלתות שלנו בגודל אחיד,
וזה יהיה תוספת בגודל יותר קטן זה לא יהיה מצחיק מהצד ההוא?
(פה בתמונה הארון לא גודל דלתות אחיד)
תודה רבה רבה
כלומר אני עושה את הנישה על חשבון הארון..הדלתות יכולות להישאר בגודל אחיד, ורק בפתיחת הדלת יהיה חלק סגור שהוא הנישה, מקווה שמובן.
כלומר אני עושה את הנישה על חשבון הארון..
הבנתי נכון??
תודה
לנו הנגר עשה כעיו ויטרינת זכוכית עם מסגרת תואמת לצבעי החדר, בתוך הויטרינה מילאנו חרוזי עץ צבעוניים בתפזורת, יצא מהמם. כל מי שנכנס לחדר נעצר ומתפעל.
הוא גם עשה את זה עם אפשרות פתיחה מבפנים (מתוך הדופן הפנימית של הארון) שאם נרצה אחרי כמה שנים לשרדג ולמלא שם משהו אחר.
באמת מקורינשמע מענין ומקורי.
אשמח לראות תמונה.
מה גודל הנישה המומלץ?כן, או שאת מוסיפה מדפונים קטנטנים כמו ש @רותי וינברג הציעה
אהבתי את צבע השולחן, יש לך רעיון לפרומיקה בגוון הזה,ברעיון של מדפים על הדופן - אבל משהו שימושי שיהיה כמו ספריה \ מקום לבובות
2 נישות כאלה בדופן, בעומק 25 ס''מ, לא גונב הרבה שטח, והפכתם את הלימון ללימונדה.
תמונה להמחשה מהרשתצפה בקובץ המצורף 425678
מה גודל הנישה המומלץ?
עומק ורוחב?
אהבתי את צבע השולחן, יש לך רעיון לפרומיקה בגוון הזה,
חשוב לי שיהיה במרקם חלק ופרקטי
יש גם לפורמקס?עומק 15-25 ס''מ, תלוי מה רוצים לשים שם.
רוחב- לפי רוחב הארון פחות כ-5 ס''מ בכל צד.
אין לי המלצה ספציפית לפורמיקה, אבל זה נראה בתמונה פורניר עץ אלון, אז תחפשי פורמיקה אלון.
ממליצה מאד בדמויי העץ לחפש בפורמיקות של חברת אגר, הן ברמה גבוהה מאד,ונותנות מראה חי כמעט כמו פורניר.
עומק 15-25 ס''מ, תלוי מה רוצים לשים שם.
רוחב- לפי רוחב הארון פחות כ-5 ס''מ בכל צד.
10 יתן אולי מקום לבובות נוי קטנות וכו', לא לספרים.האם עומק 10 ס"מ זה מספיק?
אין לנו שם מידי מקום לתת מעבר לזה (גוזל מקום מהארון אם אני רוצה להישאר עם אותו גודל של דלתות בארון)
10 יתן אולי מקום לבובות נוי קטנות וכו', לא לספרים.
וזה לא אמור להיות קשור לרוחב הדלתות. הדלת יכולה לכלול את עומק הנישה, וכשיפתחו אותה יראו חלק חסום בהתחלה.
יספיק לבובות קטנות.לבובות זה מספיק מקום?
ספרים לא נראה לי שאני אשים שם בכלל...
כן מכיון שכל הארון זה חמש דלתות של 40..
אז לא רוצה להגדיל רק דלת אחת שהנישה תהיה בתוכה- כך שיוצא שגונב לי מקום מהארון..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים