ארון מול הדלת

• הוסף לסימניות
אולי מראה תתן תחושה של מקום גדול יותר

• הוסף לסימניות
כפי שכתבו כאן ובנוסוף-
מראה,
מדפים צרים ממש (אם המרחק הוא מטר, את לא יכולה לחרוג מעבר ל-10-25 ס"מ מהארון, אבל זה גם מספיק לפריטים קטנים)
מדפים בשילוב מראה, מעין פינת התארגנות
צביעת דופן הארון/ טפט (יותר רגיש)
אם צובעים בצבע חלק ניתן להדביק מדבקות עיטור/ אותיות/ לצבוע בצבע מנוגד ע"י שבלונות/ מסגרת ובתוכה עיטור או ציור וכדו', כל האופציות כאן הן שטוחות ולא גונבות שטח

• הוסף לסימניות
כפי שכתבו כאן ובנוסוף-
מראה,
מדפים צרים ממש (אם המרחק הוא מטר, את לא יכולה לחרוג מעבר ל-10-25 ס"מ מהארון, אבל זה גם מספיק לפריטים קטנים)
מדפים בשילוב מראה, מעין פינת התארגנות
צביעת דופן הארון/ טפט (יותר רגיש)
אם צובעים בצבע חלק ניתן להדביק מדבקות עיטור/ אותיות/ לצבוע בצבע מנוגד ע"י שבלונות/ מסגרת ובתוכה עיטור או ציור וכדו', כל האופציות כאן הן שטוחות ולא גונבות שטח

יש לך תמונה למדפים בשילוב מראה?

• הוסף לסימניות
עוד שאלה קטנה ,
המון תודה על העזרה,

איך זה מתקבל מהצד של הארון,
כל הדלתות שלנו בגודל אחיד,
וזה יהיה תוספת בגודל יותר קטן זה לא יהיה מצחיק מהצד ההוא?
(פה בתמונה הארון לא גודל דלתות אחיד)

תודה רבה רבה

הדלתות יכולות להישאר בגודל אחיד, ורק בפתיחת הדלת יהיה חלק סגור שהוא הנישה, מקווה שמובן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לנו הנגר עשה כעיו ויטרינת זכוכית עם מסגרת תואמת לצבעי החדר, בתוך הויטרינה מילאנו חרוזי עץ צבעוניים בתפזורת, יצא מהמם. כל מי שנכנס לחדר נעצר ומתפעל.
הוא גם עשה את זה עם אפשרות פתיחה מבפנים (מתוך הדופן הפנימית של הארון) שאם נרצה אחרי כמה שנים לשרדג ולמלא שם משהו אחר.

• הוסף לסימניות
לנו הנגר עשה כעיו ויטרינת זכוכית עם מסגרת תואמת לצבעי החדר, בתוך הויטרינה מילאנו חרוזי עץ צבעוניים בתפזורת, יצא מהמם. כל מי שנכנס לחדר נעצר ומתפעל.
הוא גם עשה את זה עם אפשרות פתיחה מבפנים (מתוך הדופן הפנימית של הארון) שאם נרצה אחרי כמה שנים לשרדג ולמלא שם משהו אחר.

נשמע מענין ומקורי.
אשמח לראות תמונה.

• הוסף לסימניות
נשמע מענין ומקורי.
אשמח לראות תמונה.
באמת מקורי
רעיון של המעצבת המקסימה שעיצבה לי את החדר
(אני לא כותבת את שמה כי לא שאלתי אותה אם מעונינת להתפרסם בפורום הזה)
תמונה זה נושא קצת בעייתי... עוד לא הרכבנו את החלק הזה לארון מאז המעבר דירה
(החדר פה הוא הפוך מבחינת כיוונים אז צריך לנסר חור חדש)
בהתחלה היו דברים דחופים יותר, מאשר הקישוטים.
ואז ילדתי, ואז היתה תינוקת לטפל בה, וכיון שנדחה נדחה..
בינתיים התינוקת כבר יודעת לזחול וזה עוד לא מורכב.
עכשיו נתת לי דחיפה לסיים עם זה. מקוה בעז"ה בימים הקרובים.

• הוסף לסימניות
דוגמא למדפים על דופן הארון... לא גונב הרבה מקום

קבצים מצורפים

• IMG_4097.JPG
    IMG_4097.JPG
    3.8 MB · צפיות: 323
  • הוסף לסימניות
ברעיון של מדפים על הדופן - אבל משהו שימושי שיהיה כמו ספריה \ מקום לבובות
2 נישות כאלה בדופן, בעומק 25 ס''מ, לא גונב הרבה שטח, והפכתם את הלימון ללימונדה.

תמונה להמחשה מהרשתצפה בקובץ המצורף 425678
אהבתי את צבע השולחן, יש לך רעיון לפרומיקה בגוון הזה,
חשוב לי שיהיה במרקם חלק ופרקטי

• הוסף לסימניות
מה גודל הנישה המומלץ?
עומק ורוחב?

עומק 15-25 ס''מ, תלוי מה רוצים לשים שם.
רוחב- לפי רוחב הארון פחות כ-5 ס''מ בכל צד.

אהבתי את צבע השולחן, יש לך רעיון לפרומיקה בגוון הזה,
חשוב לי שיהיה במרקם חלק ופרקטי

אין לי המלצה ספציפית לפורמיקה, אבל זה נראה בתמונה פורניר עץ אלון, אז תחפשי פורמיקה אלון.
ממליצה מאד בדמויי העץ לחפש בפורמיקות של חברת אגר, הן ברמה גבוהה מאד,ונותנות מראה חי כמעט כמו פורניר.

• הוסף לסימניות

אין לי המלצה ספציפית לפורמיקה, אבל זה נראה בתמונה פורניר עץ אלון, אז תחפשי פורמיקה אלון.
ממליצה מאד בדמויי העץ לחפש בפורמיקות של חברת אגר, הן ברמה גבוהה מאד,ונותנות מראה חי כמעט כמו פורניר.
יש גם לפורמקס?
הנגר שלי נתן לי לבחור מפורמקס והצבעים היפים מאד מחוספסים

• הוסף לסימניות
אם אפשר לשאול גם משהו בנושא-
אצלי היום בחדר הילדים דופן הארון ג"כ נמצאת ממול הדלת
רצינו להעביר את הארון כך שיהיה בקיר מול הדלת (בהמשך שלו בפנים ממוקמת מיטת שלישיה)
משהי אמרה לנו שארון מול הכניסה יוצר מראה של חדר קטן, ועדיף להשאיר את זה כך,
לי יותר נראה כן להעביר לקיר ממול.
מה לדעתכן?

• הוסף לסימניות

האם עומק 10 ס"מ זה מספיק?

אין לנו שם מידי מקום לתת מעבר לזה (גוזל מקום מהארון אם אני רוצה להישאר עם אותו גודל של דלתות בארון)

• הוסף לסימניות
האם עומק 10 ס"מ זה מספיק?

אין לנו שם מידי מקום לתת מעבר לזה (גוזל מקום מהארון אם אני רוצה להישאר עם אותו גודל של דלתות בארון)
10 יתן אולי מקום לבובות נוי קטנות וכו', לא לספרים.
וזה לא אמור להיות קשור לרוחב הדלתות. הדלת יכולה לכלול את עומק הנישה, וכשיפתחו אותה יראו חלק חסום בהתחלה.

• הוסף לסימניות
10 יתן אולי מקום לבובות נוי קטנות וכו', לא לספרים.
וזה לא אמור להיות קשור לרוחב הדלתות. הדלת יכולה לכלול את עומק הנישה, וכשיפתחו אותה יראו חלק חסום בהתחלה.

לבובות זה מספיק מקום?
ספרים לא נראה לי שאני אשים שם בכלל...

כן מכיון שכל הארון זה חמש דלתות של 40..
אז לא רוצה להגדיל רק דלת אחת שהנישה תהיה בתוכה- כך שיוצא שגונב לי מקום מהארון..

• הוסף לסימניות
לבובות זה מספיק מקום?
ספרים לא נראה לי שאני אשים שם בכלל...

כן מכיון שכל הארון זה חמש דלתות של 40..
אז לא רוצה להגדיל רק דלת אחת שהנישה תהיה בתוכה- כך שיוצא שגונב לי מקום מהארון..
יספיק לבובות קטנות.
תדאגי שזה יהיה 10 נטו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה