עיצוב פנים ארון מעילים בסלון - אשמח לחו"ד

• הוסף לסימניות
שבוע טוב!
מוצ"ב תכנון של הסלון, אשמח לחוות דעת
אנחנו מתכננים ארון מעילים בסלון, אמנם הוא יחסית בצד אך לידו יש תכנון לשים שידה קטנה להדלקת נרות שבת.(מה שגורם לארון המעילים להיות חלק מהסלון)
הספריה לא בקו ישר עם הארון מעילים,הספריה תיהיה בצבע סהרה וצבע עץ.
האם זה הגיוני לשים ארון מעילים בפתח הסלון?
ואם כן, איזה צבע לעשות אותו? סהרה כמו הספריה או לבן?

קבצים מצורפים

• סלון.png
    סלון.png
    KB 25.8 · צפיות: 101
  • הוסף לסימניות
שבוע טוב.
מה יש מאחורי הקיר של הארון מעילים זה כניסה לבית ? עם כן אפשר לפרוץ שם את הקיר בחלק של הארון מעילים והגישה לארון תהיה משם!
ומצד הסלון לחפות את הדופן של הארון בחיפוי יפה.
עם זה נשאר מהסלון אז הייתי שמה את שידה להדלקת נרות קודם ושיהיה אותו עומק של הארון מעילים.
והארון מעילים בחוץ יותר.
וברור שיזה יהיה באותם צבעים של הספריה שיראה טבעי והמשך של הארון!

• הוסף לסימניות
שבוע טוב.
מה יש מאחורי הקיר של הארון מעילים זה כניסה לבית ? עם כן אפשר לפרוץ שם את הקיר בחלק של הארון מעילים והגישה לארון תהיה משם!
ומצד הסלון לחפות את הדופן של הארון בחיפוי יפה.
עם זה נשאר מהסלון אז הייתי שמה את שידה להדלקת נרות קודם ושיהיה אותו עומק של הארון מעילים.
והארון מעילים בחוץ יותר.
וברור שיזה יהיה באותם צבעים של הספריה שיראה טבעי והמשך של הארון!
תודה!
בשרטוט הזה אפשר לראות את הכניסה לבית,

קבצים מצורפים

• Untitled picture.png
    Untitled picture.png
    KB 12.7 · צפיות: 73
  • הוסף לסימניות
כדי ליישר קו ושלא יהיו 3 עוומקים הייתי מסובבת את הארון מעילים שיפתח מכיוון
IMG_20240609_093151.jpg
המדף

• הוסף לסימניות
כדי ליישר קו ושלא יהיו 3 עוומקים הייתי מסובבת את הארון מעילים שיפתח מכיוון צפה בקובץ המצורף 1675842המדף
אני מניחה שאת מציעה את זה כדי שהארון מעילים לא יהיה חלק מהסלון?
את חושבת שזה לא יפה שארון מעילים הוא נפתח בכיוון הסלון?
השאלה אם זה לא חונק את הכניסה לסלון?

• הוסף לסימניות
אני מניחה שאת מציעה את זה כדי שהארון מעילים לא יהיה חלק מהסלון?
את חושבת שזה לא יפה שארון מעילים הוא נפתח בכיוון הסלון?
השאלה אם זה לא חונק את הכניסה לסלון?
אין לי בעיה עם ארון מעילים בסלון
כתבתי מה שמפריע לי זה 3 עומקים מה שיוצר מדרגות ופחות נעים לי בעין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה