ארון ספרים לסלון , מה אומרת????

• הוסף לסימניות
הסלון שלי צר שלוש מטר ולכן חשבתי לעשות ארון פינתי ייתכן ובהמשך אצטרך להזיזו (במידה ונבנה שם מדרגות)
הייתי מעוניינת בהצעה איך אוכל לעשות ארון עם אופציה להפרידו ישר ורגיל אך בלי להפסיד כיום את הפינה.
מצורף תמונות ותוכנית דירה
תודה על תשמות הלב!!!

קבצים מצורפים

• IMG_2202.JPG
    IMG_2202.JPG
    2.5 MB · צפיות: 110
  • IMG_2205.JPG
    IMG_2205.JPG
    2.5 MB · צפיות: 111
  • IMG_2204.JPG
    IMG_2204.JPG
    2.6 MB · צפיות: 111
  • IMG_2203.JPG
    IMG_2203.JPG
    1.1 MB · צפיות: 99
  • תוכנית דירה.pdf
    KB 258.2 · צפיות: 64
  • הוסף לסימניות
מזכיר את הדילמה אצלנו הסלון מול הכניסה רוחב 3.5 בערך
אבל זה מאוד יהודי ספריה מול הכניסה.
ולכן קנינו ספריה בהירה ומאוד צרה 30 ס"מ והוזזנו אותה עד מתחת המזגן כמו אצלכם וזה לא מקטין את הסלון

• הוסף לסימניות
שלום וברכה למה לא לשים את הספה מתחת למזגן ואיפה שכרגע הספה לשים ארון קודש?
את יכולה לישלוח לי מידות של הסלון למייל אני יעזור לך מדויק יותר.
המייל architectruth7616
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה