ארון ספרים לסלון משולב פינת עבודה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה מצ"ב תוכנית לספריה בסלון + תוכנית לויטרינה בקיר ממול ,
יש לי כמה שאלות,
איך כדאי לשלב דלת או שתיים אטומות, במקום דלתות זכוכית? לספרי קריאה, לטלית תפילין.
לבקבוקי יין תכננתי על העמוד שבאמצע, מוצלח מספיק?
איפה ניתן לשלב מערכת שמע למוסיקה?
האם הויטרינה תתקבל יפה מספיק? מנוצלת?
עדיף נרות להדליק בתוך הויטרינה?

אשמח גם למבט על ארון כניסה האם יוצא מנוצל מספיק? או שעדיף את החלק של הספסל ב70 ס"מ ולהרוויח יותר מקום אחסון במגירות?
כניסה לבית.JPG
מבט על.JPG
סלון חזיתות.JPG

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
אשמח להע/ארות

• הוסף לסימניות
אולי תמקדי ברור יותר עם השרטוט מצורף לשאלה?
יש כאן הרבה שרטוטים ושאלות וזה מבלבל

• הוסף לסימניות
צודקת, אני אשים את הספריה
1753610192572.jpeg

איך כדאי לשלב דלת או שתיים אטומות, במקום דלתות זכוכית? לספרי קריאה, לטלית תפילין.
לבקבוקי יין תכננתי מקום בדלת שנמצאת על העמוד שבאמצע- יש שם בערך 10 ס"מ עומק, מוצלח מספיק? או רעיון אחר לשלב בקבוקי יין?
איפה ניתן לשלב מערכת שמע למוסיקה? בספריה? מדף פתוח או משהו דומה?
איך השילוב של הפינת עבודה בצד ימין? מוצלח?
מתכננת עם דלת כיס- זה בא עם דופן פנימית? כי המעצבת טענה לי שא"א לתלות בפנים מדפים?

• הוסף לסימניות
שאלה..
מי עיצב לך? וכמה עולה עיצוב?

• הוסף לסימניות
מעצבת אלופה בשם בת שבע ארנפרוינד:
זה חלק מעיצוב פנים לרוב הבית. אני יכולה לתת טלפון שלה באישי.

• הוסף לסימניות
בגדול - נראה מנוצל ויפה. תלוי כמובן בכמות הספרים. הארון מחשב בכוונה בגובה אחר? זה קצת צועק שיש כאן ארון נסתר. אולי עדיף להשוות גובה ולחפות שיראה כמו קיר או המשך ארון?

• הוסף לסימניות
שמח גם למבט על ארון כניסה האם יוצא מנוצל מספיק? או שעדיף את החלק של הספסל ב70 ס"מ ולהרוויח יותר מקום אחסון
גם מתוכנן מאוד יפה. לגבי הספסל - יש בו משהו ששובר את הרצף של ארון ארוך. אבל כדאי לעשות חושבים האם הוא יהיה שימושי בפועל. אם יש ספה - מישהו יתיישב לנוח שם או שזה סתם ליופי? אם זה סתם ליופי אפשר לשבור את המראה גם עם חלק ארון נמוך יותר כמעין שידה עם מגירות שעליה חפצי נוי, אפשר לשלב עליו גם כיור לנטילת ידים. או לחילופין ב"חללים" בארון לקישוט. כי החלק התחתון של הארון הוא הכי שימושי ביומיום וחבל לבזבז אותו על ספסל לא שימושי.
אגב, זו הסיבה שאני אוהבת לראות עיצובים בפרוג. כי בקטלוגים ובפינטרסט יש דברים מהממים שלא ריאלים תמיד ליישום בבית חרדי. עיצוב חרדי למשפחה ברוכה דורש ליין משל עצמו כדי להיות שימושי ובד בבד יפה ומואר ומרווח

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד תגובות

• הוסף לסימניות
גם מתוכנן מאוד יפה. לגבי הספסל - יש בו משהו ששובר את הרצף של ארון ארוך. אבל כדאי לעשות חושבים האם הוא יהיה שימושי בפועל. אם יש ספה - מישהו יתיישב לנוח שם או שזה סתם ליופי? אם זה סתם ליופי אפשר לשבור את המראה גם עם חלק ארון נמוך יותר כמעין שידה עם מגירות שעליה חפצי נוי, אפשר לשלב עליו גם כיור לנטילת ידים. או לחילופין ב"חללים" בארון לקישוט. כי החלק התחתון של הארון הוא הכי שימושי ביומיום וחבל לבזבז אותו על ספסל לא שימושי.
אגב, זו הסיבה שאני אוהבת לראות עיצובים בפרוג. כי בקטלוגים ובפינטרסט יש דברים מהממים שלא ריאלים תמיד ליישום בבית חרדי. עיצוב חרדי למשפחה ברוכה דורש ליין משל עצמו כדי להיות שימושי ובד בבד יפה ומואר ומרווח
מקפיצה,
הספסל לאחסון נעליים ולהחלפה בין נעליים לנעלי בית בכניסה/יצאה מהבית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה