ארון קודש - אשמח לתגובות

• הוסף לסימניות
שלום חברים,
אשמח לתגובות.

קבצים מצורפים

• Render _S.png
    KB 1,019.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה נראה שהשקעת עליה הרבה, עוד קצת והיא ממש שם.
כרגע הדבר שהייתי מצביע עליו זה הטקסטורה היא פשוט לא יושבת טוב,
דבר שני שקשור דווקא להצגה של הארון את התאורה, אני חושב שאתה משתמש כרגע לא נכון בתאורה וזה ממש מוריד מהארון (שמת לב שיש עמודים בחזית של הארון? לקח לי זמן להבין מה אני רואה שם.)

• הוסף לסימניות
החלק העליון ממש מושלם
אבל למטה במדריגות זה נראה שציפו אותם בפי וי סי
תנסה לישר אותם שלא יהיו עגולות

• הוסף לסימניות
עבודה מיוחדת, איזו השקעה בבניה יפה ובחיטובים המיוחדים!

מפריע לי הכיוון של הטקסטורה של העץ, היא אמורה להיות אופקית ולא אנכית.
וכן, הספוטים מאוד מורידים מערך הארון, תדליק אותם באמת ולא עם הנצנוץ הזה.
מצטרפת להערתו של TREW בקשר לתאורה.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;1125944:
תודה רבה.

יתכן, אך לענ"ד, מהתבוננות על עבודות של אחרים, למדתי, שיש מציאותי ויש קומפוזציה (למרות שלנקודה הזאת, המושג לא כ"כ מתאים, אך הרעיון מובן).
כאשר הטקסטורה היא אנכית, היא אינה "שוברת" את המראה הכללי של הארון, דבר שנותן לארון, היבט "משעמם" (גם אם המתבונן לא ממש יכול לשים את האצבע על כך).

הם דלוקים באמת (תסתכלי על גב הארון), בנוסף הוספתי את הנצנוץ. הסיבה לכך נמצאת בתשובה הקודמת.

אכן טעיתי שם, ה - UV של העמודים לא סודר (התברר שלאובייקט היו שני UV sets), בנוסף בטעות החלפתי בין ה - key light ל - fill light,
מ"מ הדבר סודר, ניתן לראות בתיק העבודות.

תודה לכל המגיבים. תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, בפרט התמונה בתיק העבודות אחרי שסידרת חלק מההערות.

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב התמונה בתיק העבודות,
עדיין הייתי מוותרת על הנצנוץ, זה מוריד מהערך (לעניות דעתי, אתה לא חייב להסכים איתי), זה תופס יותר מידי את העין במקום כל הכבדות ומיוחדיות של הארון בעצמו.

• הוסף לסימניות
יש פה בעיית סקייל בכמה מקומות.
עובי המדרגות אינו נכון ביחס לארון. הפרוכת נמוכה מידי ביחס הכללי והעיטור מעליה גדול מידי ושאר העיטורים גם בסקייל לא נכון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה