ארון קודש

• הוסף לסימניות
הקיר המזרחי עקום, זה לא אני, כך התוכנית.

קבצים מצורפים

• ark_K.jpg
    KB 247.8 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
ואווו זה יפה
עזוב אותך הערות

• הוסף לסימניות
אדיר במלוכה
מלכות בתפארתה
מדהים......

• הוסף לסימניות
האם ה"רהיטים" פורפורציונליים?

• הוסף לסימניות
PABDES

יפה.
יש טיפה גוון כחלחל מהתאורה שנמצאת מול הארון

• הוסף לסימניות
הכל מקסים. העיטורים משתלבים נפלא.

הקיר המזרחי נראה עקום...:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1889615:
PABDES

יפה.
יש טיפה גוון כחלחל מהתאורה שנמצאת מול הארון

הגיוני, זה תאורת חלון.

• הוסף לסימניות
עבודת נמלים מטורפת... יפה!

• הוסף לסימניות
אחרי כל המחמאות, אם יותר לי להעיר, הכל נראה בהיר מדאי, כמו תמונה שצולמה עם פלאש מוגזם, על ידי צלם חובבן. לא שאתה חובבן, כמובן.
כמון כן הייתי מפחית מהBLUR שעשית בפוטושופ לתאורות שבצדדים.

• הוסף לסימניות
מקסים!
אני בכלל לא מבינה בתחום. רואה תמיד את העבודות ומתפעלת. ועוד יותר מהמע/אירים המקצועיים שיודעים מה להגיד. ולי זה בכלל לא הפריע...
אבל כאן אפילו לעין הבלטי מקצועית שלי דבר אחד מפריעה. הטקסטורה במדרגות למטה , איפה שאמורים לעמוד היא לא מספיק צפופה כמו בכל הרהיט. וזה ממש בולט.
עבודה מדהימה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י steren;1891071:
מקסים!
אני בכלל לא מבינה בתחום. רואה תמיד את העבודות ומתפעלת. ועוד יותר מהמע/אירים המקצועיים שיודעים מה להגיד. ולי זה בכלל לא הפריע...
אבל כאן אפילו לעין הבלטי מקצועית שלי דבר אחד מפריעה. הטקסטורה במדרגות למטה , איפה שאמורים לעמוד היא לא מספיק צפופה כמו בכל הרהיט. וזה ממש בולט.
עבודה מדהימה!!

הערה צודקת, אמנם ראיתי את זה אחרי הרינדור אבל עשיתי לעצמי הנחות ולא רינדרתי שוב, בתמונה הכללית סידרתי את הטקסטורה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי גרינוולד;1891002:
אחרי כל המחמאות, אם יותר לי להעיר, הכל נראה בהיר מדאי, כמו תמונה שצולמה עם פלאש מוגזם, על ידי צלם חובבן. לא שאתה חובבן, כמובן.
כמון כן הייתי מפחית מהBLUR שעשית בפוטושופ לתאורות שבצדדים.

אני הקטן לא רואה בעיה ברמת החשיפה, לדעתי היא מדוייקת.

• הוסף לסימניות
ואוו מדהים!!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה