ארון תלוי בחדר אמבטיה

• הוסף לסימניות
שלום,
אנו לפני קנייה של ארון לחדר אמבטיה.
אנו מתלבטים על ארון עם פורמיקה מקט 8600 (דמוי בד כזה)
מדובר בדגם שהוא בסטנדרט של פרויקטים מסוג הארונות הזולים יותר...
יש כאן מישהו/י שיש להם כזה ארון ואפשרות לשלוח לנו תמונה איך זה באמיתי?? (קשה לנו לדמיין)

תודה רבה

מצב תמונה של הפורמייקה
תודה
20211130_141418.jpg
20211130_141421.jpg

• הוסף לסימניות
אם רלוונטי ברזים לאמבטיה במחירי רצפה באיכות גבוהה כמו 180 ש''ח נשלח לכם תמונות במייל.הכתובת שלנו זה מספר הטלפון כולל A לפני המספר. 0527195065
תודה
אני מתעניינת כרגע בארון
את הברזים אני מקבלת כסטנדרט מהפרויקט

• הוסף לסימניות
בפורמייקה דגם אריג יש חברות שהאיכות גרועה ובהעברת מטלית נשארים סימני הניגוב.

• הוסף לסימניות
דגם יפה בעיני במסגרת הסטנדרט
מה האפשרויות האחרות? לבן חלק?
אם זה מול זה- עדיף את היוטה

• הוסף לסימניות
מקווה שרואים טוב..
הארון כיור הוא הפורמייקה הזו בחום (מה שאת מבררת הוא האפור?).
אין לי מושג לגבי באיכות/פרקטיקה וכו'
זה אצל לקוחה שלי

קבצים מצורפים

• IMG_4697.JPG
    IMG_4697.JPG
    KB 175 · צפיות: 178

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה