מידע שימושי ארון תרופות לאמבטיה

• הוסף לסימניות
מי יודע/ת?

איפה אפשר להשיג ארונית תרופות לאמבטיה מהסוג הישן,
2 דלתות + עם מראה.

תודה

• הוסף לסימניות
אני קניתי בזמנו בהום סנטר- מידי פעם יש הנחות משתלמות

• הוסף לסימניות
ממש לא מומלץ לאחסן תרופות באמבטיה.
יש שם לחות גבוהה, והבדלים קיצוניים של חום/קור.

לעניין ארון אמבטיה (לדברים אחרים...) - אני קניתי עכשיו באיקאה. ממש מוצלח.

• הוסף לסימניות
ממש לא מומלץ לאחסן תרופות באמבטיה.
יש שם לחות גבוהה, והבדלים קיצוניים של חום/קור.

לעניין ארון אמבטיה (לדברים אחרים...) - אני קניתי עכשיו באיקאה. ממש מוצלח.
סליחה על ההקפצה..
מעוניינת גם לקנות ארון תרופות מאיקאה
@קורס איך הארון? מרוצים ממנו?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה..
מעוניינת גם לקנות ארון תרופות מאיקאה
@קורס איך הארון? מרוצים ממנו?
החזרת אותי 6 שנים אחורה.
לרגע לא הבנתי מתי קניתי ארון מאיקאה...

הארון ב"ה ממש מוצלח. תכולה די גדולה, הכל יציב כפי שהיה לפני 6 שנים.
רק שימי לב, כמו שכתבתי בנ"ל, שלענ"ד ממש לא מומלץ לאחסן תרופות באמבטיה.

• הוסף לסימניות
יש בכל חנות טמבור ממוצעת את הארון הזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה