אני קניתי באתר של היפוס
מחירים זולים ממש
ושרות פצצה
אעדכן בהמשך לגבי איכות

מה ההבדל בין קניית ארון אמבטיה מחנות כמו אמבט פלוס לבין הזמנה מנגר?

ההבדל הוא שהחנות מוכרת לך את המוצר בשלמות - ארון, כיור (גם מראה מתנה), לא יהיו לך בעיות שהכיור לא תואם לארון כמו שעלול לקרות כשמזמינים ארון אצל מישהו אחד וכיור אצל מישהו אחר.
גילוי נאות, גם אני מוכרת ארונות אמבט וכיורים לרחצת תינוק.
(לדעתי יוצא אצלי יותר זול מאשר ארון אצל נגר וכיור בנפרד, אבל את כמובן יכולה להשוות מחירים).

ההבדל הוא שהחנות מוכרת לך את המוצר בשלמות - ארון, כיור (גם מראה מתנה), לא יהיו לך בעיות שהכיור לא תואם לארון כמו שעלול לקרות כשמזמינים ארון אצל מישהו אחד וכיור אצל מישהו אחר.
גילוי נאות, גם אני מוכרת ארונות אמבט וכיורים לרחצת תינוק.
(לדעתי יוצא אצלי יותר זול מאשר ארון אצל נגר וכיור בנפרד, אבל את כמובן יכולה להשוות מחירים).
אשמח לקבל קטלוג לארונות אמבטיה

ש.ד.י אהרוני- כיורי רחצת תינוק, כיורי קוריאן וכד'
אהרוני Magazine 22.5.23 (1).pdf
לכיורי תינוק יצוקים

טופבט

איזה גודל את צריכה ? יתכן שיש לנו כרגע מתצוגה 1.30 *50

מוזמנת להתקשר לחנות 025833330
ap0527601365@

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2025-09-30 at 12.31.50.jpeg
    WhatsApp Image 2025-09-30 at 12.31.50.jpeg
    KB 75.5 · צפיות: 48
  • WhatsApp Image 2025-10-31 at 09.07.14.jpeg
    WhatsApp Image 2025-10-31 at 09.07.14.jpeg
    KB 151.5 · צפיות: 46
ש.ד.י אהרוני- כיורי רחצת תינוק, כיורי קוריאן וכד'
אהרוני Magazine 22.5.23 (1).pdf
לכיורי תינוק יצוקים

טופבט

איזה גודל את צריכה ? יתכן שיש לנו כרגע מתצוגה 1.30 *50

מוזמנת להתקשר לחנות 025833330
ap0527601365@
איפה אתם יושבים?
אפשר קטלוג?
מה יש מתצוגה אני צריכה בצבע קפה

איפה אתם יושבים?
אפשר קטלוג?
מה יש מתצוגה אני צריכה בצבע קפה
אנחנו ברמות א בירושלים
לואי ליפסקי 43
ניתן בכל צבע ומידה
חשוב רוחב ועומק ארון 46 או 50 ?

הארון המצורף מהתצוגה 130 על 50 במחיר מינמלי נעמוד בקשר ביום ראשון בשמחה

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2025-09-30 at 12.31.50.jpeg
    WhatsApp Image 2025-09-30 at 12.31.50.jpeg
    KB 75.5 · צפיות: 41

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה