יודעת לומר לי טווח מחירים?אוהבת את הארונות של סבח סוכניות
איכות ושירות!
זה תלוי-יודעת לומר לי טווח מחירים?
גודל מטר/80זה תלוי-
פורמיקה או אפוקסי
דלתות או מגירות
גודל 60 או 120
עם ארון שרות / עם קלפה / ארון תרופות
את צריכה לפנות לחנות של כלים סניטרים עם הנתונים והם יתמחרו לך...גודל מטר/80
פורמיקה(זה הזול יותר, נכון?)
מגירות
ללא כל השאר.
תודה על המענה. ממש מעריכה.את צריכה לפנות לחנות של כלים סניטרים עם הנתונים והם יתמחרו לך...
תודה על המענה. ממש מעריכה.את צריכה לפנות לחנות של כלים סניטרים עם הנתונים והם יתמחרו לך...
מאיפה ומתי רכשת? מה המחיר שאת מוכרת?אני מוכרת חדש באריזה, [לא מתאים למידות שלנו]
ארון אמבטיה עם כיור ומראה בצבע לבן מט רוחב 80 ס"מ
קנינו בפורצלנו במ"ע עיליתמאיפה ומתי רכשת? מה המחיר שאת מוכרת?
אנו ממש מתכננים לקנות בימים הקרובים בס"ד.
אז אם רלוונטי לך, נא עדכני פרטים.
אין לי תמונה עלי כרגעכן.
לאמבטיה אחרת בבית![]()
בכיף,תודה על המענה. ממש מעריכה.
מישהו המליץ לי על ארונות אמבטיה של איקאה. נשמע לי קצת הזוי.
יצא לך לעבוד עם זה פעם?
ארונות של אהרוני ובניו את מכירה?בכיף,
לא יצא לי לעבוד עם ארונת רחצה של איקאה,
רק תבררי עם זה לא בא מפורק לגמרי (יותר קשה להרכבה)
הארונות רחצה הסטנדרטים בחנויות לכלים סניטרים מגיעים בנויים ממש ורק כיור לנפרד
היעד כמה מסוכן לקנות בחנות לא ידועה?
מצ"ב קישור עם מחירים זולים.
משהו קנה שם פעם? מרקו קרמיקה..
![]()
ארון אמבטיה תלוי מגירות סקיילר - ₪1,359.00
מפרט טכני:- גוף סנדוויץ' - חזית M.D.F ירוק עמיד לחדרי אמבטיה- צבע חזית: לבן מט (בלבד)- צבע גוף: פורניר- מגירות טריקה שקטה Soft Closing - כולל כיור חרס אינטגרלי - מידות: 60-120 סמ- עומק ארון: 46 סמ- כולל מראה מרחפת * ניתן לאיסוף עצמי באספקה מיידית (בתיאום מראש)** איסוף עצמי 24-72 שעות ממועד ביצוע...www.marco-online.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //