נגר פרטיאם אפשר לדעת באיזה חנות רכשת את הארון לפי התכנון... תודה ואשמח לתשובה!
אצל שוהם בבני ברק אפשר לעצב בדיוק איך שרוציםאם אפשר לדעת באיזה חנות רכשת את הארון לפי התכנון... תודה ואשמח לתשובה!
יש פתרונות לבעיות של ארון הזזה
לדוגמא בתליה לשים בתחתית הארון חתיכת עץ אחרי המסילות סוג של צוקל
ואז הבגדים לא נתקעים או מתחוררים מהמסילות (גם חוסם את האבק)
כמובן עדיפות לעבודת נגר ואז אין את הבעיה של מדפים פתוחים למטה -עושים במקום מגירות
לי אישית יש ארון הזזה 5 שנה ומרוצה מאד מאד (בעיקר מהתכנון![]()
יש מצב ליותר פרטים,נגר פרטי
בשמחהיש מצב ליותר פרטים,
הן על התכנון,
והן על הנגר?
יש לי חדר שינה ממש קטן, כך שאני חייבת ארון הזזה,
מעדיפה להגיע לתיכנון המקסימלי, ולאיכות מקסימלית.
אשמח לשמוע מה עושים נגיד עם מגירות, ובאמת- איך מתכננים אותו הכי טוב.
תודה רבה!
(הייתי מבקשת תמונה, רק שאני מאמינה שהוא מלא עד אפס מקום...)
את צודקת שזה אולי לא מלכתחילה אבל לפעמים זה אילוץאני קניתי ארון הזזה ( לפני 12 שנים- שזה היה אופנתי מאד)
ואני מצטערת על זה עד היום.
מסורבל, איאפשר לפתוח את שני הדלתות ביחד, ועוד חסרונות רבים שכתבו פה למעלה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים