• הוסף לסימניות
יש עיצובים שאת משלבת בהם עוד דברים חוץ מפירות?
בגדול העיצובים שלי הם פירות
שזה כולל פירות חתוכים, שייקים בכוסיות, סלט פירות, כדי שתיה עם שתיה טבעית.
אני כן משלבת לפי בקשת הלקוח פיצוחים, שוקלדים ופרחים.

• הוסף לסימניות
העיצובים שלך אחד אחד!!!
אשמח לראות עוד!
inCollage_20190815_230924575-1.jpg

• הוסף לסימניות
וואו - זה מדהים!

• הוסף לסימניות
מדהים!
סקרנית איך משנעים כזה דבר, או שאת ממש בונה את העיצוב ישר על השולחן?

• הוסף לסימניות
תקשיבי, את אלופה!!!!
קו נקי עם שיק מטורף
כמו שאני אוהבת;):)
תודה
כיף לשתף כאן יש כאן ניקים כ"כ מפרגנים
יש איזו מנגינה בעיצובים שלך. משהו בתנועה, משהו בשילוב של הצבעים, והנרות... יש שם איזה צליל קסום.
וזה אחד הפירגונים שהיה הכי כיף לקרוא
תודה

• הוסף לסימניות
מדהים!
סקרנית איך משנעים כזה דבר, או שאת ממש בונה את העיצוב ישר על השולחן?
תודה
את הברים אני מעצבת באולם
מגיעה עם כל הציוד. פירות, סכינים וכו'
כמה שעות לפני הארוע תלוי בגודל של הבר.
את העיצובים על קלקר עוטפים בצורה טובה ונוסעים לאן שצריך. לרוב הם מגיעים כמתנה.

• הוסף לסימניות
הכל ככ יפה ואסטטי יותר מהרבה עיצובי פרות שראיתי. תצליחי. האחרון פחות אהבתי מהקודמים

• הוסף לסימניות
גם אני פחות אוהבת את הסגנון הזה
הרבה יותר אוהבת את הזורם, הנשפך
אבל תמיד יש את האנשים שרוצים את המוכר והרגיל. אז יש גם בשבילם.

שימי לב גם בלוגו יש לי את הזרימה העגולה הזו זה בעצם חלק מהייחודיות של העיצובים אצלי
ואני שמחה לראות שהרוב אוהבים יותר את זה

תודה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אהבתי הכל. אפילו בעיצוב הישר יש משהו שהוא 'שלך'. יש לו קו מובחן, והוא פשוט מתוק, תרתי משמע.

הצלחות!

• הוסף לסימניות
אומנות במיטבה.

הזרימה הקסומה הזו, ייחודית ומקורית!
מרחיב את הלב לראות את כל השפע הבריא והצבעוני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה