גם אני, למעט לאירוע ערב של טלי אברהמי (הזמנתי רק 1 לחמש [509] - אם מישהיא רוצה למכור עוד אחד של חמש אשמח)כל מה שרציתי היה עדיין כרטיסים
מפליא שהקו לא קרס ובכלל נפתח
שכנראה היית 5 דקות אחרי שנפתח2 דקות אחרי שנפתח ואין כרטיסים לאירוע ערב של טלי אברהמי
איך אתם מסבירים את זה???????????
מסתכל נוראשכנראה היית 5 דקות אחרי שנפתח
איך את יודעת מתי נפתח?
כשבפרוג היתה הודעה שנפתח אני כבר סיימתי את ההזמנה שלי.
בשביל ההופעה של טלי אברהמי נניח ויש 500 כרטיסים
מספיק 100 שהתקשרו והזמינו כל אחת 5
בבני ברק יש גם הרבה שיכולות להזמין 12 כרטיסים ומעלה...
אני הצלחתי ב10:52 בניסיון שלי ב10:49 עדיין היה סגורמה היתה שעת הפתיחה המדויקת?
למישהו יש מושג?
אני רוצה פשוט להבין איך התפוגגו בשניות כל כרטיסי התנכי...
אבל מה אני עושה עם כרטיסי נסיעה בלי כניסה??הזמנתי חוויה בחוה כניסה ונסיעה ונקלטה רק הנסיעה ואחרי נשיה כמובן אזלו הכרטיסים!!!
מה עושים איך מבטלים את הנסיעה או שאולי יש מה לעשות בבית חלקיה ??
כל שנה זה מציק לי וכל שנה אני מנסה שוב...
אני רוצה לקנות ממך כרטיס נסיעה אחדאבל מה אני עושה עם כרטיסי נסיעה בלי כניסה??
יש למישהו רעיון ?
חבל ממש שאני לא ידעתי על זהשמעתי על זה כבר אתמול ולא האמנתי
לצערי עכשיו כשניסיתי להזמין כרטיסים לתנכי והכל אזל לא נותר לי אלא להאמין...
[אחרי מה שקרה עם הערכות זה לא מפליא]
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים